Τα ζώδια που θα έχουν την καλύτερη και τη χειρότερη εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε 23 Ιανουαρίου, 2023

Nέα εβδομάδα σημαίνει νέα αρχή και νέοι στόχοι, για ορισμένους. Για άλλους σημαίνει συνέχεια παρεξηγήσεων, ταλαιπωρία και ασυνεννοησία. Ποια ζώδια ανήκουν στην πρώτη και ποια στη δεύτερη κατηγορία;

Τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας 23 με 29 Ιανουαρίου
Δίδυμοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 24 Ιανουαρίου ο Δίας συναντά τον Ήλιο στον 11ο οίκο σας, αυτόν των σχέσεων και των συνεργασιών. Αν λοιπόν έχετε στα σκαριά μια νέα συμφωνία ή συνεργασία, τα πράγματα εξελίσσονται πολύ θετικά σε αυτό το κομμάτι. Μη διστάσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας όπου χρειάζεται. Βέβαια, με την Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας το να κάνετε καλή εντύπωση δεν θα είναι δύσκολο. Ο Ήλιος θα συναντηθεί επίσης με τον Άρη στο ζώδιό σας στις 29 Ιανουαρίου, κάτι που όχι μόνο θα σας εμπνεύσει και θα σας παρακινήσει, αλλά θα σας δώσει και την τέλεια ευκαιρία να πιστέψετε περισσότερο στις δυνατότητές σας και στον εαυτό σας.

Καρκίνος

Δημοσιεύστε αυτή τη selfie, Καρκίνοι. Μη διστάζετε. Ο Ουρανός βρίσκεται στον οίκο της επικοινωνίας σας και ο Ήλιος στον Υδροχόο. Το πιθανότερο είναι πως με αυτόν τον συνδυασμό θα συνδεθείτε και θα συνεργαστείτε ομαλά. Ο Δίας στις 24 Ιανουαρίου θα περάσει στον οίκο που σχετίζεται με την καριέρα σας και πολλοί ίσως πάρετε μια αυθόρμητη και τολμηρή απόφαση. Στα ερωτικά σας τα φλερτ είναι πολύ πιθανά, καθώς και η αντισυμβατική προσέγγιση ενός ατόμου, που θα σας προκαλέσει ευχάριστη έκπληξη.

Υδροχόος

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας και η ορμή του κυβερνήτη σας, Ουρανού, σας ωθεί να αξιοποιήσετε αυτή την εβδομάδα και όλα της τα θετικά. Όσο περισσότερο είστε διατεθειμένοι να αγκαλιάσετε τη μοναδικότητά σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να πετύχετε. Τώρα είναι η ευκαιρία σας για να κάνετε αυτό το οποίο σας ευχαριστεί πάντα: να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για το μεγαλύτερο καλό. Επιπλέον, με την Αφροδίτη που επιδιώκει την αρμονία, να «γλιστρά» στους ονειροπόλους Ιχθύς και τον δεύτερο οίκο σας αξιών, οικονομικών και ασφάλειας στις 26 Ιανουαρίου, θα έχετε μια θετική συνάντηση, τόσο από οικονομική άποψη όσο και από άποψη αυτοπεποίθησης.

Τα άτυχα ζώδια των ημερών
Ταύρος

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, Αφροδίτη, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, θέση που σας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και σε όλες τις σχέσεις σας. Νιώθετε πίεση και άγχος και την ανάγκη να κρατήσετε θέσεις άμυνας απέναντι σε όλους. Για να τα καταφέρετε αυτή την εβδομάδα, θα χρειαστείτε διπλωματία και όχι έντονες και παρορμητικές αντιδράσεις. Μεγαλύτερη πίεση νιώθετε στα οικονομικά, αν και γνωρίζετε καλά πως τα αγαθά κόποις κτώνται. Το ίδιο ισχύει και με την κορυφή, την οποία για να κατακτήσετε πρέπει να κάνετε αργά και σταθερά βήματα.

Ζυγός

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας, ώστε να βρείτε και το κίνητρο που σας λείπει. Προσπαθήστε να μην εξιδανικεύετε καταστάσεις ή άτομα. Καθώς κανείς δεν είναι τέλειος. Σκεφτείτε ρεαλιστικά για κάθε τομέα της ζωής σας, χωρίς να κατηγορείτε πάντα τους άλλους. Το δύσκολο κομμάτι στις σχέσεις είναι να αντιμετωπίσετε τον άλλο σαν ίσο και να αντιληφθείτε πως δεν είστε οι μόνες με ανασφάλειες και φοβίες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον οίκο της προσωπικής φροντίδας, στις 26 Ιανουαρίου, συμβάλλει στη μείωση των εντάσεων και σας βοηθά να σκέφτεστε με περισσότερη συμπόνια και ηρεμία, αλλά και να καταλάβετε πως δεν είστε μόνες.

Τοξότης

Νιώθετε μελαγχολικά; Ίσως αυτό να οφείλεται στην είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς και στον τέταρτο οίκο σας, αυτόν της οικογένειας και των συναισθημάτων. Είστε περισσότερο ευαίσθητες από ό,τι συνήθως γι’ αυτό φροντίστε να διακρίνετε τι λαμβάνετε, ώστε να κρατάτε τα θετικά και να μην επηρεάζεστε σε μεγάλο επίπεδο. Επίσης, η μελαγχολική σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου της περασμένης εβδομάδας άγγιξε τον τρίτο οίκο του μυαλού σας και του άμεσου περιβάλλοντός σας. Τα επακόλουθα αυτού μπορούσαν να ενωθούν με τις καθημερινές σας συνήθειες, ειδικά στις 28 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια του πρώτου τετάρτου της σελήνης στον Ταύρο και να προκαλέσουν μια γενικότερη θλίψη. Αυτό, ωστόσο, θα εξαρτηθεί από το πόσο ξεκάθαροι είστε με τους αγαπημένους σας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram