Τέλος η εργένικη ζωή για αυτά τα 3 ζώδια μέχρι τα Χριστούγεννα

Δημοσιεύθηκε 8 Δεκεμβρίου, 2022

Έρχονται τα Χριστούγεννα!
Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου μας υπενθυμίζει πως η ζωή είναι πιο όμορφη πλάι στους αγαπημένους μας ανθρώπους, ιδιαίτερα όταν μοιράζεσαι αγαθά, συναισθήματα, έρωτα. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι, οι οποίοι μέσα από τη χρυσόσκονη και τα λαμπιόνια αισθάνονται ακόμα πιο μοναχικοί και μελαγχολικοί.

Φέτος τα Χριστούγεννα, τα παρακάτω τρία ζώδια δε σκάσουν από τη ζήλια τους όταν περάσουν δίπλα από ζευγάρια που εκφράζουν το πάθος τους σε κάθε ευκαιρία, γιατί μέχρι τότε θα τους έχει τρυπήσει ο φτερωτός θεός με το βέλος του και θα γεμίσουν τους δρόμους με εικόνες έκρηξης αγάπης ακόμα πιο έντονες από εκείνες που κατέκριναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμος
Η γκρίνια που τους τρώει μέσα τους και οι ανασφάλειες, οι οποίες τελευταία τους είχαν κατακλύσει θα λάβουν τέλος στο άκουσμα των πρώτων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Οι Δίδυμοι έχουν τη μανία να συγκρίνουν τον εαυτό τους με τους γύρω τους, γεγονός που συχνά τους κάνει να ανυπομονούν να γνωρίσουν κι εκείνοι τον έρωτά τους.

Ιδίως στις γιορτές, όταν θα πρέπει να πάνε καλεσμένοι στα διάφορα πάρτι, η ανακούφιση θα ζωγραφιστεί στο πρόσωπό τους όταν οι συναισθηματικές συζητήσεις αρχίσουν.

Παρθένος
Η ανάγκη τους για ρομαντισμό χτυπάει κόκκινο αυτά τα Χριστούγεννα. Τα νέα για εκείνους φέτος, όμως, είναι πολύ καλά, αφού θα μπορέσουν να ζήσουν αυτό το κλίμα όπως του ταιριάζει.

Αναζήτηση δώρου, πλάνα για 2 και χριστουγεννιάτικες εμπειρίες, από το στόλισμα του δέντρου έως και το ζύμωμα για τα μελομακάρονα που θα κάνουν τη σχέση να δέσει ακόμα περισσότερο. Παρθένε μου, φέτος είναι η χρονιά σου!

Τοξότης
Ο αιώνια ελεύθερος του ζωδιακού κύκλου όσο σκληρός κι αν το παίζει ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα. Αυτήν τη χρονιά ο ενθουσιασμός του μπορεί να επεκταθεί και σε ένα νέο συναίσθημα, στο οποίο πολύ συχνά θέτει όρια μέσα από τη φιλοσοφία ζωής του.

Αν, όμως, αφεθεί έχει τις μεγαλύτερες προοπτικές να ενώσει την ανέμελη αύρα του με εκείνη του ανθρώπου που δε θα θέλει να αποχωρίζεται. Αυτοί οι δύο μήνες θα είναι καθοριστικοί.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram