Σχίζας - Μαρτίκας: Η συνάντηση και η σπόντα του Σπύρου

Δημοσιεύθηκε 3 Αυγούστου, 2023

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Στάθης Σχίζας μετά την κόντρα τους στο survivor, τα βρήκαν και χθες, 2 Αυγούστου, συναντήθηκαν τυχαία.

Μάλιστα, οι δυο πρώην παίκτες του survivor είχαν μία τυχαία συνάντηση χθες βράδυ και την αποκάλυψη έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας δημοσιεύοντας βίντεο από τη βραδιά στα social media και «πέταξε» και τη σπόντα του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι αληθινές φιλίες δοκιμάζονται στα δύσκολα και αντέχουν στο χρόνο! Η αλήθεια είναι ότι παρκάραμε ταυτόχρονα στο ίδιο Parking! Στο parking του μαγαζιού! Για να μην απορείτε κάποιοι με αλήθειες και ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι!».

Ο Σπύρος είχε πει για την κόντρα του με το Στάθη. «Ο Στάθης Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, διότι τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Μου οφείλει νομίζω και σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και τον στήριξα μέχρι το τέλος. Τον Μπάρτζη τον ξέρει μόνο έναν μήνα. Ίσως ο Σχίζας φοβάται να αλλάξει τη θέση του υπέρ του Μπάρτζη».

Ο δε Στάθης είχε πει: «Ο καθένας έχει την άποψή του. Όντως ο Σπύρος με έχει στηρίξει αρκετά, όπως με έχει στηρίξει κι άλλος κόσμος. Οπότε η νίκη... δεν είναι τίποτα δικό μου εγώ δεν είχα πάει στο παιχνίδι. Αναρωτιέμαι αφού χρωστάω νίκη στον Σπύρο και σε άλλους που το λένε, εγώ γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα και δεν μου το έφεραν στο σπίτι; Αν χρωστάω κάπου ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι στην πρώην σύντροφό μου και στον κόσμο που με στήριξε. Με τον Σπύρο ήμασταν πολύ φίλοι, πολύ δεμένοι μέσα στο παιχνίδι. Και όταν βγήκαμε, κάπου χάλασε η σχέση με το νέο παιχνίδι. Εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Μάλιστα τον είχα πάρει και τηλέφωνο να μιλήσουμε. Δεν ήθελε να το σηκώσει. Πρόβλημά του. Τώρα δεν θέλω ούτε εγώ να το σηκώσει. Ούτε να με πάρει τηλέφωνο. Ο καθένας τη ζωή του και είμαστε μια χαρά. Ισχύει ότι είχαμε πάει σε ένα κάλεσμα κοινό, εντάξει τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά. Δεν μιλήσαμε. Κάτσαμε, φάγαμε, είδαμε τους κοινούς μας φίλους και φύγαμε».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram