Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι πρώτες αντιδράσεις περί μυστικής επανασύνδεσης

Δημοσιεύθηκε 11 Οκτωβρίου, 2023

Η εκπομπή, Πρωινό Σουσού χθες, 11 Οκτωβρίου μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες, σχετικά με τα σενάρια επανασύνδεσης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα.

Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά την επιστροφή του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μπορεί να υπήρξαν φωτογραφίες από συναντήσεις τους και να μην αντάλλαξαν ούτε γεια και βίντεο όπου οι δυο τους συναντήθηκαν σε νυχτερινό κέντρο και υπήρξε ένταση ανάμεσά τους και το καλοκαίρι, αυτά ανήκουν όλα στο παρελθόν, αφού σύμφωνα με το Πρωινό Σουσού οι φήμες περί επανασύνδεσης φουντώνουν.

Το Breakfast@Star συνάντησε τον Στάθη Σχίζα έξω από το καινούριο μαγαζί που ετοιμάζει και ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή.

Ο Στάθης Σχίζας ανέφερε αρχικά: «Τρέχω για τις ετοιμασίες του μαγαζιού, πλησιάζει η ημέρα που θα ανοίξουμε. Είχα πρόταση για πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής αλλά δε θα μου ταίριαζε»

Και για την προσωπική του ζωή είπε: « Αυτή τη στιγμή δεν έχω προσωπική ζωή».

Η δε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ενοχλημένη με όλα όσα έχουν ειπωθεί περί επανασύνδεσης και δεν ήθελε να μιλήσει στην εκπομπή του Star!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram