ΣΑΝΚΕ : Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εταιρεία διαχείρισης των ΑΕΚΚ, στη Χαλκίδα!

Δημοσιεύθηκε 25 Ιανουαρίου, 2023

Η ΣΑΝΚΕ Μ.ΕΠΕ είναι η κατάλληλα αδειοδοτημένη εταιρεία ώστε να αναλαμβάνει  υπηρεσίες διαχείρισης συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας όλων των τύπων των ΑΕΚΚ. 

Και τι εννοούμε όταν λέμε ΑΕΚΚ; Απόβλητα από εργασίες Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων, που προέρχονται από οικοδομικές εργασίες, έργα υποδομών, ανεγέρσεις, κατεδαφίσεις, κατασκευές καθώς και ανακαινίσεις/αναπλάσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα αυτά, λοιπόν, διαχειρίζονται πλήρως από εκείνους. Σκοπός της ορθής διαχείρισης των ΑΕΚΚ είναι τόσο η μείωση των αποβλήτων που διατίθενται στο έδαφος όσο και η μείωση της ανάγκης για πρωτογενή αδρανή υλικά μέσω της επιθυμητής αντικατάστασής τους από ανακτημένα αδρανή. 

7B844AB0 28E6 4CC3 8C00 8925B376C0DC

Συνεργάζονται με κατάλληλα αδειοδοτημένους συλλέκτες – μεταφορείς σε περισσότερες από 80 μονάδες επεξεργασίας πανελλαδικά. Ενθαρρύνουν και να διευκολύνουν εμπράκτως την ανακύκλωση των κατασκευαστικών υλικών.

Μπορείτε να ενημερώνεστε κι εσείς για τη σημασία των στερεών αποβλήτων για το περιβάλλον μέσω της ιστοσελίδας τους : www.sanke.gr

Διεύθυνση : Ιατρίδου 8, Χαλκίδα (Μέγαρο Καράκωστα)

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2221 400738, 2221 181245-6 ☎️

Instagram page: https://instagram.com/sanke_m.epe?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Facebook page : https://www.facebook.com/sankeanakyklwsi

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram