Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor: 3 παίκτες αποχωρούν οικειοθελώς

Δημοσιεύθηκε 16 Ιανουαρίου, 2022

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά τρεις παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κάτι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Οι συνθήκες είναι δύσκολες, τα προβλήματα πολλά και μερικοί δεν αντέχουν. Μπορεί να έκαναν σαν τρελοί να μπουν, να τους βλέπαμε στα story του Ατζούν στο Instagram να πανηγυρίζουν έξαλλα για τη συμμετοχή τους, όμως τελικά δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να γίνουν… Survivor.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται πλήρως ακόμα, τρεις παίκτες των Μαχητών έχουν αποχωρήσει και αναμένεται να ανακοινωθεί η φυγή τους στα επεισόδια πιθανώς του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, εκτός Survivor είναι η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, η οποία εδώ και μέρες ήταν στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας. Εκτός από αυτή την αποχώρηση, υπάρχουν φήμες για ακόμα δύο, πολύ πιο ηχηρές.

Πρόκειται για τον Θανάση Μπέλλο και τον Σταμάτη Καλαφατά, οι οποίοι αποχωρούν από το Survivor έπειτα από ιατρικές εξετάσεις και εντολή γιατρού.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram