Πώς θα καταφέρεις να κάψεις λίπος μέσα σε 7 λεπτά;

Δημοσιεύθηκε 20 Ιουλίου, 2022

Τι θέλουμε το καλοκαίρι; Να κάψουμε λίπος. Πώς θα καταφέρουμε; Σίγουρα με αυστηρή διατροφή και πολλά νερά. Ξεχάσαμε κάτι; Ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε κάνει να στάξεις από τον ιδρώτα, θα σε κάνει πιο ανάλαφρο και ενδεχομένως θα κάνει τους κοιλιακούς σου να βγουν προς τα έξω. Μάλιστα αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι ένα πρόγραμμα που θα σε αναγκάσει να βγεις στον δρόμο και να λιώσεις από την ζέστη, ούτε ένα πρόγραμμα που θα πρέπει να το ακολουθήσεις στο γυμναστήριο.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα το ακολουθήσεις κάθε μέρα και θα μπορείς να το κάνεις από το σπίτι σου ή ακόμη και στις διακοπές σου (καλά εδώ γελάμε λίγο). Ένα πρόγραμμα 7 λεπτών που σου υπόσχεται σπουδαία αλλαγή στο σώμα σου αλλά δεν υπόσχεται πως θα είναι εύκολο. Θα χρειαστείς υπομονή, αρκετό νερό και μία πετσέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο διάσημος personal trainer, Chris Heria, και αν αποφασίσεις να το κάνεις σε 4 γύρους (δυσκολάκι), τότε ετοιμάσου να σε θαυμάζουν όλοι στην παραλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Half burpees
Plank alt. toe taps
Side plank hold
Low plank high plank
Butt kick
Knee taps
Jumping squats

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram