Πως θα πακετάρεις μόνη σου τα δώρα με τον πιο κομψό και εύκολο τρόπο

Δημοσιεύθηκε 26 Δεκεμβρίου, 2021

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές των Χριστουγέννων είναι η ανταλλαγή δώρων. Για σκέψου… Εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα δεν χαίρεστε όταν δίνετε ο ένας στον άλλον τα δώρα; Δεν έχετε αγωνία να δείτε τι περιέχει αυτό το κουτί που κρατάτε στα χέρια σας; Έτσι είναι!

Και ξέρεις και κάτι ακόμα; Είναι πολύ πιο ωραίο όταν εσύ η ίδια έχεις φροντίσει να πακετάρεις το δώρο του συντρόφου σου, της φίλης σου, της μαμάς σου. Δείχνει… μια στοργή, μια τρυφερότητα, μια αγάπη όλο αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ναι! Καλά κατάλαβες. Σήμερα θα δεις πώς ακριβώς μπορείς να πακετάρεις μόνη σου τα δώρα των αγαπημένων σου φίλων και συγγενών και να τους αφήσεις με το στόμα ανοιχτό.

Και δεν μιλάμε για ένα απλό πακετάρισμα! Μιλάμε για το πιο stylish packaging με απλά και οικονομικά υλικά.

Πώς θα πακετάρεις με στυλ… τα δώρα

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα εξής:

Μαύρο γυαλιστερό χαρτί περιτυλίγματος

Μπεζ χαρτί περιτυλίγματος

Κολλητικές ταινίες με σχέδια και χρώματα

Βελούδινη κορδέλα

Διακοσμητικά (δεντράκια, χιονονιφάδες κ.ά.)

Τα δύο διαφορετικά χρώματα στα χαρτιά περιτυλίγματος είναι καθαρά δική σου επιλογή. Μπορείς να «παίξεις» με ένα χρώμα, με δύο ή και με περισσότερα.

Πάμε να δούμε τώρα πώς θα τυλίξεις τα δώρα!

Τοποθέτησε σε μια επιφάνεια το χαρτί περιτυλίγματος, βάλε μέσα το δώρο και τύλιξέ το χρησιμοποιώντας τις κολλητικές ταινίες με χρώματα και σχέδια.

Αφού έχεις πακετάρει το δώρο, πέρασε γύρω του τη βελούδινη κορδέλα και κάνε έναν φιόγκο.

Εναλλακτικά, τοποθέτησε και τα διακοσμητικά στο κέντρο της συσκευασίας για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αν θέλεις, μπορείς να τοποθετήσεις ανάμεσα στο πακέτο και την κορδέλα μία εορταστική κάρτα με ευχές! That’s it!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram