Πατρίκιος Κωστής: Ο ψηλός του «Παρά 5» εγκατέλειψε την καριέρα του κι έγινε δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο

Δημοσιεύθηκε 22 Φεβρουαρίου, 2022

Ο Πατρίκιος Κωστής, ευρύτερα γνωστός ως ο «ψηλός» του «Παρά πέντε» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε πως εργάζεται πλέον ως δάσκαλος σε Δημοτικό σχολείο, είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός δέκα χρόνια, και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα, μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού. Σε αυτή την τάξη είσαι μπαμπάς», εξήγησε ο Πατρίκιος Κωστής σχετικά με την απόφασή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφερόμενος σε όμορφες στιγμές που έχει ζήσει ως δάσκαλος, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Όταν τα παιδιά πέρυσι κατάλαβαν ότι τελειώνει η χρονιά, έρχονταν και μου αγκάλιαζαν το πόδι και μου ζητούσα να τους έχω και την επόμενη χρονιά, και στη Β’ τάξη».

Σχετικά με το αν θα εργαζόταν ξανά ως ηθοποιός, ο Πατρίκιος Κωστής απάντησε ότι «τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα».

Τέλος, ο Πατρίκιος Κωστής απαντώντας σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε ότι «είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, αυτό το λέω για πρώτη φορά. Το ότι η σύζυγός μου είναι δασκάλα δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να ασχοληθώ με το αντικείμενο αυτό. Γνωριστήκαμε στον ίδιο εργασιακό χώρο

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram