Παντρεύεται η Κόνι Μεταξά: Η πρόταση γάμου από τον Μάριο Καπότση και το τεράστιο μονόπετρο

Δημοσιεύθηκε 17 Φεβρουαρίου, 2022

Η Κόνι Μεταξά μοιράστηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/2) ένα ευχάριστο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του συντρόφου της, Μάριου Καπότση και δείχνει στους followers της ένα εντυπωσιακό μονόπτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Opa”, έγραψε η Κόνι Μεταξά και αμέσως οι ακόλουθοί της αναρωτήθηκαν αν Μάριος Καπότσης της έκανε πρόταση γάμου.

Μετά από λίγη ώρα, η Έλενα Γαλύφα κοινοποίησε αυτή τη φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και έγραψε πως η Κόνι Μεταξά “είπε το ναι”, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο πως το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί.

220217011811 galifa

Σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό στο περιοδικό ΟΚ!, η Κόνι Μεταξά είχε απαντήσει τα εξής για το ενδεχόμενο να παντρευτεί με τον σύντροφό της: «Επειδή όλα σε αυτή τη σχέση έγιναν αβίαστα, σίγουρα και ο γάμος θα γίνει έτσι. Το έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν είναι κάτι που προγραμματίζουμε. Γενικότερα δεν μου αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram