Νικολέττα Καρρά : Τι είπε δημόσια για τον Πέτρο Φίλιππιδη

Δημοσιεύθηκε 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένη η Νικολέττα Καρρά, με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά «Το αύριο μας ανήκει». Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός σχολίασε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Είναι άδικο για τους υπόλοιπους συναδέλφους, που πληρώνονται κάποια δικαιώματα από τις σειρές που παίζουν σε επαναλήψεις» ανέφερε η Νικολέττα Καρρά, παίρνοντας θέση για τη συζήτηση γύρω από το κατά πόσο πρέπει να προβάλλονται στην τηλεόραση σειρές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, αναφορικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, συγκλονίζοντας τον χώρο του θεάτρου, σημείωσε: «Φυσικά και είχα ακούσει κάποια πράγματα κι όποιος υποστηρίζει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες και κάποια πράγματα σε σόκαραν και εμένα. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο όλο αυτό που συνέβαινε.

Έλεγα «Παναγία μου τι άλλο θα πούνε, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα συμβεί». Σίγουρα όλο αυτό όμως έπρεπε να συμβεί και αναμφισβήτητα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ακόμα και κάποιοι που είχαν σκοπό να έχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα μαζευτούν».

Η ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε πως στην αρχή της καριέρας της, της είχαν πει πως αν θέλεις να παραμείνεις σε αυτό το χώρο θα πρέπει να ακολουθεί τη ρήση «βλέπε- άκου -σώπα». « Γαλουχηθήκαμε με την αρχή να μην μιλάμε και τώρα αυτό αλλάζει» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Καρρά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram