ΜasterChef 6: Οι μεγάλες αλλαγές και τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το πρότζεκτ

Δημοσιεύθηκε 13 Δεκεμβρίου, 2021

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη ναυαρχίδα των μαγειρικών ριάλιτι, που θα κάνει πρεμιέρα τις πρώτες ημέρες του 2022

Πολλοί είχαν τονίσει πως το πρότζεκτ θα ξεκινήσει στα τέλη του Δεκέμβρη, αμέσως μετά την ανάδειξη του νικητή του «GNTM», όμως σύμφωνα με το TV24, χρονικά αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει πραγματικότητα. Ετσι, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα επιστρέφουν στις οθόνες μας με την έλευση του νέου έτους. Αυτή την περίοδο οι τρεις κριτές δοκιμάζουν τα πιάτα των διαγωνιζομένων οι οποίοι έχουν 35 λεπτά στη διάθεσή τους για να ετοιμάσουν τις δημιουργίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πρώτα 25 κάνουν την προετοιμασία τους και τα τελευταία δέκα εμφανίζονται μπροστά στους κριτές για να ολοκληρώσουν το πιάτο τους και να το δοκιμάσουν. Λέγεται πως φέτος οι συμμετέχοντες, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι κυρίως άντρες, ενώ το επίπεδο έχει ανέβει ακόμα περισσότερο. Τα γυρίσματα είναι απαιτητικά, διαρκούν πάνω από 12 ώρες την ημέρα, όμως, όπως λέει η παραγωγή, το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει το κοινό. Δεν περιμένει μόνο το τηλεοπτικό κοινό την επιστροφή του «MasterChef».

Την περιμένουν και οι ίδιοι οι κριτές και μάλιστα και οι τρεις έχουν τονίσει πως φέτος θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στις δοκιμασίες των παικτών. Συγκεκριμένα, μιλώντας σε δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε: «Φέτος έχουμε προγραμματίσει εξωτερικές δοκιμασίες και μάλιστα σκεφτόμαστε να γίνουν και ταξίδια στο εξωτερικό, όμως δεν το συζητάω γιατί δεν θέλω να το γρουσουζέψω».

Και ο Σωτήρης Κοντιζάς όμως έκανε παρόμοιες δηλώσεις. «Εχουμε όρεξη και στα γυρίσματα περνάμε πολύ καλά. Εχουμε φάει ωραία πιάτα και ακόμα κοκαλάκι δεν έχω βρει. Ο κόσμος προσέχει πολύ», είπε χαριτολογώντας, ενώ δεν έκρυψε και εκείνος την ανυπομονησία του να ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι του διαγωνισμού. Η βασική λοιπόν αλλαγή που θα παρακολουθήσει το κοινό φέτος, θεού θέλοντος και κορονοϊού επιτρέποντος, είναι τα γυρίσματα και τα ταξίδια σε γαστρονομικούς προορισμούς του εξωτερικού. Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, το στοιχείο της έκπληξης θα είναι ακόμα πιο έντονο φέτος, ενώ από τα πρώτα επεισόδια θα υπάρχουν ανατροπές που θα αλλάζουν τα δεδομένα στη διεξαγωγή των δοκιμασιών.

Καλοί και πολυαγαπημένοι οι κριτές, όμως ο διαγωνισμός δεν θα ήταν ο ίδιος αν στο πλευρό τους οι συμμετέχοντες δεν είχαν ακόμα κάποιους... μάγους της κουζίνας.

Τον food & beverage manager του πρότζεκτ, τον Νίκο θωμά, δηλαδή τον ανθρώπου που φροντίζει για τις δοκιμασίες των παικτών, και τον ον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο που όπως και πέρυσι θα έχει τον τίτλο του food and styling chef. Δηλαδή θα είναι ο άνθρωπος που θα παρακολουθεί τα πιάτα που θα στήνουν τα παιδιά, θα τους διορθώνει τα λάθη και θα τους καθοδηγεί με βάση τις τεχνικές που θα χρησιμοποιούν.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram