Το MEGA καλωσόρισε την Ελένη Μενεγάκη με ένα συγκινητικό αφιέρωμα

Δημοσιεύθηκε 14 Απριλίου, 2021

Την Πέμπτη έγινε γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην τηλεόραση και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό έπειτα από περισσότερα από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην τηλεόραση, το καλοκαίρι του 2020. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φούντωσαν οι φήμες που την ήθελαν να έχει δώσει τα χέρια με το MEGA για τη νέα σεζόν. Φήμες που επιβεβαιώθηκαν με το δελτίο Τύπου του σταθμού το πρωί της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα το νέο της τηλεοπτικό «σπίτι» την καλωσόρισε το πρωί της Δευτέρας με ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Το ξεκίνημα της καριέρας της Ελένης Μενεγάκη στο Πρωινό Κοκτέιλ, η MEGA Banga ο ιστορικός Πρωινός Καφές του ΑΝΤ1, δηλώσεις στις δικές της ή σε άλλες εκπομπές και άλλα πολλά, προβάλλονται μέσα από το αφιέρωμα που ετοίμασε το «Πάμε Δανάη» στην επιτυχημένη παρουσιάστρια.

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram