Με φουσκωμένη κοιλίτσα, μπουστάκι και σορτσάκι στο αεροδρόμιο η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη

Δημοσιεύθηκε 21 Ιουλίου, 2022

Η Ιωάννα Τούνη με μια συγκλονιστική φωτογραφία ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι

"Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».

Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!

Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω…….

Ανυπομονώ!

Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…"

Το Youweekly.gr πριν από λίγο καιρό είχε εντοπίσει ένα βίντεο στο Tik tok, στο οποίο η Ιωάννα φαίνεται για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ήταν πριν μπει στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο μόνος λόγος που δεν το δημοσιεύσαμε τότε ήταν γιατί όταν είχαμε επικοινωνήσει μαζί της κι ενώ ξέραμε πως είναι έγκυος εκείνη το αρνήθηκε. Όπως καταλαβαίνετε σεβαστήκαμε την επιθυμία της να τηρήσει σιγή ιχθύος, ήταν απόλυτα κατανοητό.

Ωστόσο, εφόσον τώρα πια όμως μίλησε ανοιχτά γι' αυτό...

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram