Μαίρη Συνατσάκη: «Μου αρέσει που βλέπω γυναίκες όπως η Ιωάννα Τούνη και η Φουρέιρα να έχουν παντού το παιδί τους μαζί»

Δημοσιεύθηκε 10 Απριλίου, 2023

H Μαίρη Συνατσάκη για τον Ίαν Στρατή: «Είναι γεννημένος μπαμπάς»
«Υπάρχει ένα tweet, από τα πρώτα που έχω κάνει το 2015 ή το 2016 και νομίζω στον τελικό του X-Factor είχα γράψει ” Ντάξει Ίαν”. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση που ήταν τόσο αντι-τηλεοπτικός, αλλά πάρα πολύ ταλαντούχος».

«Γνωριστήκαμε στο Hair, όταν μου είπαν να συμμετέχω μου είπαν και το όνομα του Ίαν και είπα ” σοβαρή δουλειά φαίνεται να είναι για να έχουν πάρει και τον Ίαν”, κι έτσι γνωριστήκαμε στ’ αλήθεια το 2018. Μου άρεσε που τον ήξερα πιο πριν, τον είδα να μεγαλώνει και να ωριμάζει. Είναι αλήθεια ότι ήρθε μαζί του αυτή η σκέψη του παιδιού, είναι γεννημένος μπαμπάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τη νέα καθημερινότητά τους: «Είναι πολύ ήρεμα και ήπια. Είναι ένα πολύ συνεργάσιμο μωρό. Μοιραζόμαστε πολλά πράγματα. Περίμενα ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες μεταξύ μας, το φοβόμουν πολύ αυτό το κομμάτι».

Και κλείνοντας, αναφέρθηκε στον σύγχρονο τρόπο ζωής μιας μητέρας: «Έχω το μωρό μου παντού μαζί, δεν είναι τόσο εύκολο. Όπου μπορεί έρχεται κι ο Ίαν, κι όπου δεν μπορεί έρχεται η αδελφή μου. Θα ήθελα αυτό που κάνει και η Ιωάννα (σ.σ. Τούνη) και η Φουρέιρα να ξεκινήσει να υπάρχει, να έχουμε τα παιδιά μας μαζί. Θα ήταν ευχής έργο οι εταιρίες να επιτρέπουν στις μαμάδες να έχουν μαζί τα παιδιά τους».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram