Μάικλ Τζόρνταν: Έκανε δωρεά κλινική για ανασφάλιστους και άτομα με χαμηλό εισόδημα

Δημοσιεύθηκε 18 Ιανουαρίου, 2022

Ο καλύτερος κατά πολλούς μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, Μάικλ Τζόρνταν, προχώρησε σε μία πολύ σημαντική κίνηση. Αυτή σχετίζονταν με τη δημιουργία ειδικής κλινικής, η οποία θα δεχόταν ανασφάλιστους και φτωχούς ασθενείς.

Η συγκεκριμένη κλινική φέρει την ονομασία «Michael Jordan Family Medical Clinic» και εγκαινιάστηκε πρόσφατα. Μάλιστα, για τη δημιουργία της χρειάστηκαν να περάσουν δύο χρόνια. Επιπλέον, το συγκεκριμένο κοινωνικό έργο κόστισε στον θρύλο του NBA 7.000.000 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από εκεί και πέρα, η κλινική δημιουργήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του Τζόρνταν,η οποία είναι η Σάρλοτ στην Πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας. Η κλινική διαθέτει δώδεκα δωμάτια για εξέταση ασθενών, θάλαμο για ακτινοβολίες και χώρο για φυσικοθεραπεία. Επίσης, κοινωνική λειτουργός θα αναλαμβάνει περιπτώσεις που χρίζουν κοινωνικής στήριξης, ενώ τη λειτουργία της αναλαμβάνει, η Novant Health.

maikl tzorntan ekane dorea kliniki anasfalistous atoma xamilo eisodima dakrise egkainia 2

Όσα ανέφερε ο Μάικλ Τζόρνταν στα εγκαίνια της κλινικής

«Είναι πολύ συγκινητικό για μένα να μπορώ να δώσω πίσω στην κοινότητα που με έχει στηρίξει αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι δεν θα πρέπει ο ταχυδρομικός τομέας σου ή η συνοικία σου να καθορίζουν την ποιότητα υπηρεσιών υγείας που απολαμβάνεις. Ή, το κατά πόσον μπορείς να απολαμβάνεις ή όχι υπηρεσίες υγείας».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram