Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Έπαιξε στο Homeland

Δημοσιεύθηκε 29 Απριλίου, 2020

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που ο κόσμος γνώρισε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, «Μην Αρχίζεις Την Μουρμούρα», εδώ και λίγα χρόνια βρίσκεται στο εξωτερικό και κυνηγάει τα όνειρά της στην Αμερική.

Η 34χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της αμερικανικής σειράς «Homeland» σε μια σημαντική σκηνή για την εξέλιξη της υπόθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελληνίδα ηθοποιός αντάλλαξε τσάντες με την πρωταγωνίστρια της σειράς, την ώρα που φρέσκαραν το μακιγιάζ τους στο μπάνιο.

Τις σχετικές φωτογραφίες κοινοποίησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας: «Το τέλος του “Homeland” με άφησε άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μεριά του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχθήκατε στην οικογένεια του "Homeland"», έγραψε.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram