«Λίγο απ´όλα» : Το μεζεδοπωλείο που τα έχει... όλα!

Δημοσιεύθηκε 24 Νοεμβρίου, 2021

Κρασί, καλό φαγητό, πολλή μουσική και την αγαπημένη μας παρέα είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε όμορφα! Κι αυτό στο μεζεδοπωλείο «Λίγο απ’όλα» το γνωρίζουν καλά.

Με τα χρόνια λειτουργίας να είναι πλέον 10 ολόκληρα, έχουν τον τρόπο να διασκεδάσουν τον κόσμο που τους εμπιστεύεται. Η live μουσική του είναι ιδανική για να ανάψει το κέφι και πολύ ξεσηκωτική για να μας κάνει όλους να θέλουμε να χορεύουμε μέχρι το πρωί!  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για το φαγητό; Ξεπερνάει τις προσδοκίες μας! Νόστιμες ποικιλίες, φρέσκα κρεατικά και πολύ καλό κρασί κάνουν την κάθε μας στιγμή εκεί, να αξίζει. 

Κάθε Παρακευή, μάλιστα, υπάρχει ειδικό μενού στα 10€ και περιλαμβάνει σαλάτα της επιλογής σας, αλοιφή, ορεκτικό, ατομική μερίδα, φρούτο ή γλυκό και ένα κιλό κρασί ή στα 12€ με τις ίδιες παροχές και κρασί όσο μα όσο επιθυμείτε!! 

Λειτουργεί κάθε Παρασκευή βράδυ, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι και είναι ανοιχτά σε γιορτές και αργίες! Έτσι, τις φετινές γιορτές και για όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων το «Λίγο απ’όλα» θα μας κρατάει την καλύτερη μουσική και γευστική συντροφιά.

Διεύθυνση : Αυλίδος 10, Χαλκίδα 

Τηλέφωνα  κρατήσεων 2221400940 / 6909803574

Facebook page: Λίγο απ’όλα Μεζεδοπωλείο 

Instagram page : ligoapola_mezedopwleioxalkida

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram