Πανσέληνος σήμερα, και να που μπορείς να την απολαύσεις στη Χαλκίδα...

Δημοσιεύθηκε 2 Σεπτεμβρίου, 2020

Σήμερα είναι αυτή η μέρα που όλοι οι ρομαντικοί (ή και οι λιγότερο ρομαντικοί) θα πάρουν την αγάπη τους από το χέρι και έστω και για λίγο θα σηκώσουν ταυτόχρονα το κεφάλι τους ψηλά και θα πουν αυτό το περιβόητο «τι ωραίο που είναι το φεγγάρι.»

Από πίσω η μουσική θα παίζει «έχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραία» και κάπως έτσι οι απανταχού ερωτευμένοι θα ζήσουν μια όμορφη βραδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμείς προτείνουμε 5 ξεχωριστά μέρη, στη Χαλκίδα, που εκεί μπορείς να απολαύσεις άνετα το υπέροχο θέαμα του φεγγαριού.

  •  Παραλία Χαλκίδας


Η Νο1, φυσικά, επιλογή η παραλία της πόλης μας. Μια βόλτα από την αρχή ως το τέλος της, είναι αρκετή για να κάτσεις, να χαζέψεις και να απολαύσεις τη μαγική αυτή εικόνα.

  • Παραλία Αλυκών


Φέτος, λίγο πιο ήρεμα από τις άλλες χρονιές, η παραλία Αλυκών θα αποτελέσει ιδανικό μέρος για να απολαύσεις με τo ταίρι σου το ρομαντικό σκηνικό που επιθυμείς. Λίγο κρασί μαζί, και η βραδιά (καθισμένοι στην άμμο) θα γίνει ξεχωριστή.

  • Λαγκαδιώτισσα


Η εκκλησία Λαγκαδιώτισσα είναι άλλο ένα μέρος που μπορείς σήμερα να απολαύσεις το θέαμα της πανσέληνου. Με θέα τη θάλασσα σε ένα άκρως ειδυλλιακό τοπίο, πάρε το άλλο σου μισό και ένα από τα παγκάκια μπροστά από τη θάλασσα θα σε περιμένει εκεί.

  • Φάρος Κακής Κεφαλής


Γνωστό μέρος για όσους επιζητούν την ηρεμία. Αν δε θέλεις εσύ και ο/η σύντροφος σου πολύ κόσμο δίπλα σου αυτό το μέρος είναι ό,τι πρέπει να για απολαύσετε το φως του φεγγαριού.

  • Κάστρο Καράμπαμπα


Για εσένα, τώρα που θέλεις θέα από ψηλά το κάστρο του Καράμπαμπα είναι η ιδανική επιλογή. Θα βλέπετε μαζί το φεγγάρι σα να είναι ακριβώς πάνω σας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για όλα αυτά είναι κρασί ή μπίρα στο χέρι, ρομαντική διάθεση και πολλή αγάπη!

Να περάσετε όμορφα...

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram