Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ιλένια Ουίλιαμς: Διακοπές στην Ίο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Δημοσιεύθηκε 16 Ιουλίου, 2023

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Ιλένια Ουίλιαμς απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας πριν από λίγους μήνες, όταν δημοσιεύματα τους ήθελαν να αποτελούν το νέο ζευγάρι της πόλης! Οι δυο τους μπορεί να ανήκουν στην ίδια παρέα και να βγαίνουν συχνά μαζί, ωστόσο φαίνεται πως η σχέση τους ξεπερνάει τα όρια της φιλικής.

Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η παρουσιάστρια – τραγουδίστρια κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική ζωή τους, μιας και έχουν συναποφασίσει ότι επιθυμούν να απασχολούν τα μέσα μόνο με τη δουλειά τους. Άλλωστε, και οι δύο είναι πολύ δραστήριοι στους χώρους που εργάζονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Ιλένια Ουίλιαμς έκαναν μια ανάπαυλα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και πήγαν διακοπές. Ο τόπος που επέλεξαν είναι οι Κυκλάδες και συγκεκριμένα η Ίος.

Και οι δύο μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι που έχουν νοικιάσει για τη διαμονή τους, με την πισίνα, τη θέα αλλά και τους εσωτερικούς χώρους να προδίδουν ότι είναι μαζί στο νησί.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram