Κόλαφος ο Περικλής Κονδυλάτος: «Δε περίμενα να συμπεριφερθεί έτσι…»

Δημοσιεύθηκε 12 Ιανουαρίου, 2023

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποχώρησε από το Survivor All Star και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο Πρωινό Μας και αποκάλυψε τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί αλλά και… τα έχωσε στον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Αρχικά είπε ο Περικλής Κονδυλάτος: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Οι πρώτες στιγμές εκτός παιχνιδιού πάντα κουβαλάνε μια συγκίνηση. Το περίμενα ότι θα ήμουν εγώ που θα αποχωρούσα πρώτος. Μόλις σχηματίστηκαν οι ομάδες, αυτό που λέγαμε με την Βρισηίδα είναι ότι δημιουργήθηκαν εξ αρχής υποομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσωπικά δεν είχα κάποιον δικό μου. Ενώ υπήρχαν παιδιά από τη δική μου φουρνιά, η Καρολίνα, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα ήταν από τη δική μου χρονιά αλλά εγώ δεν έμεινα όσο αυτή και δεν ήμουν στους amigos με αποτέλεσμα όταν τα παιδιά κλήθηκαν να ψηφίσουν, κατάλαβαν ότι ήμουν μειοψηφία και ήμουν η πιο εύκολη ψήφος για να βγουν από τη δύσκολη θέση».

Και πρόσθεσε: «Είδα τον Κώστα Παπαδόπουλο που χάρηκε και ανακουφίστηκε και χάρηκα κι εγώ γιατί το ήθελε πάρα πολύ».

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μεταξύ άλλων τόνισε: «Ποτέ δε συστήθηκα ως αθληταράς με τις φοβερές επιδόσεις. Όταν είπα το ναι, δεν είχα ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα είναι. Στη δική μου φουρνιά ήταν πολλοί παίκτες κοντά μου αγωνιστικά. Όταν ανακάλυψε ότι θα είναι όλοι οι νικητές και αυτοί που είχαν φτάσει 2οι-3οι ήταν πολύ αργά για να κάνω πίσω γιατί θέλω να έχω και μια καλή σχέση με την παραγωγή εφόσον μου έχουν φερθεί καλά».

«Οι συμπαίκτες μου δεν ψήφισαν αγωνιστικά γιατί ήμασταν πάρα πολύ λίγο καιρό» υπογράμμισε!

Και δεν δίστασε να πει: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Εγώ τον αγαπώ. Δε περίμενα να συμπεριφερθεί έτσι… Δε θέλω να πω τι έχω κάνει για τον Γιώργο και πόσο έχω προσπαθήσει για τον Γιώργο.

Αν αγαπώ τους ανθρώπους και προσπαθώ γι’ αυτούς το κάνω μέσα από την ψυχή μου χωρίς να περιμένω ανταπόδοση αλλά όταν προδίδομαι, δε μπορώ να προδίδομαι χαριτωμένα. Δε του κρατάω κακία. Του το είπα αυτό ευθέως αλλά δε ξέρω τι θα δείτε. Δεν έχω ζητήσει ποτέ τα ρέστα από κανέναν, απλά κάποιοι άνθρωποι εξαφανίζονται από το οπτικό μου πεδίο κάποια στιγμή. Αυτή η ψήφος ήταν μια είδους προδοσίας στη φιλία μας…».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram