Το All Star Survivor είναι γεγονός και ιδού οι παίκτες που έχουν αποκλειστεί

Δημοσιεύθηκε 13 Ιανουαρίου, 2021

Μπορεί αυτή τη στιγμή να παρακολουθούμε το Survivor 4, το οποίο ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, όμως το All Star Survivor που συζητιέται από πέρυσι φαίνεται πως ήδη έχει πάρει το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί. Δεν ξέρουμε ακόμη ποιοι είναι οι παίκτες που θα δώσουν το «οκ» και θα εμφανιστούν σε αυτό το 2022 που θα προβληθεί στις οθόνες μας, ξέρουμε όμως ποιοι είναι αυτοί που δεν θα πάνε.

Θυμάσαι όταν πριν από τρία χρόνια και λίγο μετά το Survivor του 2017 που ο Ant1 ξεκίνησε να προβάλει το Nomads; Τότε για εκείνο το reality επιβίωσης το κανάλι προσέλκυσε αρκετούς παίκτες από το Survivor που είχε ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Βέβαια τότε ο παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali, είχε δώσει μια «εντολή» και αυτή ήταν και αρκετά αυστηρή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όποιος θα συμμετείχε στο Nomads αυτόματα θα αποκλειόταν από το All Star Survivor που κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Ωστόσο αρκετοί ήταν αυτή που αψήφησαν την εντολή και με δέλεαρ το χρηματικό έπαθλο δήλωσαν συμμετοχή στο reality του Ant1. Αν θυμάσαι ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες από το Survivor του 2017 τότε ξέρεις ή έστω μπορείς να φανταστείς ποιοι είναι αυτοί που δεν θα πάρουν και το «οκ» για το All Star.

Δεν ξέρουμε αν θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο (aka Ντάνο) στο All Star, αλλά αυτοί που σίγουρα δεν θα εμφανιστούν σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι οι: Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας, Ελισάβετ Δοβλιατίδου και Ορέστης Τσάνγκ. Για να δούμε θα αλλάξει κάτι μέχρι του χρόνου;

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram