Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας και τα νεύρα στον αέρα!

Δημοσιεύθηκε 23 Μαρτίου, 2023

Ένα περιστατικό στον αέρα της εκπομπής στάθηκε αφορμή ώστε η Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύψει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο αριστερό αυτί της.

Όπως ανέφερε η ίδια, δεν ακούει από το αριστερό αυτί σχεδόν καθόλου και είναι ένα πρόβλημα που της δημιουργήθηκε με τα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ακούω από το αριστερό αυτί. Θα σας πω, έχω κώφωση σε ένα ποσοστό από το αριστερό αυτί. Όταν είμαι σε χώρους που έχουν μουσική δεν ακούω τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι ενόχλησε όμως λίγο μετά την Κατερίνα Καινούργιου και το αποκάλυψε on air; Για ποιο λόγο είχε λίγο τα νεύρα της;

«Έχω τις δύσκολες μέρες του μήνα. Δεν ξέρω, όταν πλησιάζουν αυτές οι μέρες, νιώθεις ότι κάποιος σε πνίγει. Ζήτω η Ισπανία που δίνει άδεια στις γυναίκες εκείνες τις δύσκολες ημέρες. Εγώ από τις ορμόνες νιώθω ότι θέλω να εξασφανιστώ. Πραγματικά αν είστε φίλες τηλεθεάτριες στο σπίτι, δεν ξέρω, αν κάνεις παιδί λένε οι γιατροί ότι αλλάζει όλο αυτό ορμονικά. Εμένα μου φταίνει όλοι όλοι γύρω μου, πίσω μου, πάνω μου, πλάι μου…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram