Καινούργιου για Σπυροπούλου- «Κρίμα, δεν άλλαξε! Μεγάλο φάουλ»

Δημοσιεύθηκε 12 Οκτωβρίου, 2023

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στους δημοσιογράφους σε βραδινή της έξοδο αλλά αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα και προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα με τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου να γίνονται μπουρλότο.

Η παρουσιάστρια αρνήθηκε να μιλήσει και αυτό που ενόχλησε τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η συμπεριφορά της στην 23χρονη ρεπόρτερ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Χαλάει και ισοπεδώνει την εικόνα που είχε φτιάξει το τελευταίο καιρό… Κρίμα να γυρνάει στο παρελθόν, είναι μεγάλο φάουλ… Δεν είσαι πρότυπο για τα παιδιά που κάνουν ρεπορτάζ…», σχολίασε ο Χάρης Λεμπιδάκης και συμφώνησε μαζί του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η Χρύσλα από την άλλη τόνισε: «Η κυρία Σπυροπούλου δεν είναι δημοσιογράφος, δεν έχει βγει ποτέ στο πεζοδρόμιο να δουλέψει και να κουραστεί όπως αυτά εδώ τα παιδιά|!

Και σε έξαλλη κατάσταση ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δεν άλλαξε τίποτα. Προσπαθεί να συγκαλύψει το παρελθόν αλλά τη “τρώει” και όταν τη πιέσει λίγο ξαναβγαίνει ο εαυτός της. Θα γίνουμε απολογητές μια επιθετικής συμπεριφοράς; Απολογητής δε γίνομαι γιατί έχω άποψη, μάτια και γνώση.

Αυτοί που δεν έχουν γνώση και οι ατάλαντοι να απολογηθούν».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram