«Κάψτε» έως 900 θερμίδες την ημέρα με αυτήν την άσκηση

Δημοσιεύθηκε 21 Ιανουαρίου, 2022

Συχνά, δεν έχουμε χρόνο για γυμναστήριο ή για προπόνηση σε κάποιο συγκεκριμένο άθλημα.

Ωστόσο, αν θέλετε να κάψετε πολλές θερμίδες, υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε και να κάψετε πολλές θερμίδες ακόμη και μέσα σε μια ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει μάλιστα μία άσκηση, με την οποία μπορείτε να κάψετε ακόμη και 900 θερμίδες μέσα σε μία ώρα!

Ο σημαντικός σύμμαχος στην προσπάθειά σας για αδυνάτισμα δεν είναι άλλος από το σχοινάκι.

Ναι, το παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές αερόβιες ασκήσεις, για να κάψετε θερμίδες και να γυμνάσετε όλο το σώμα σας, ενώ παράλληλα κάνει καλό στην υγεία της καρδιάς.

Αν ακόμη δεν έχετε πειστεί να πιάσετε το σχοινάκι, σημειώστε ότι δεν απαιτεί συγκεκριμένο χώρο διεξαγωγής και δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολλή ώρα για να δείτε αποτέλεσμα. Σύμφωνα με σχετική έρευνα, δέκα λεπτά σχοινάκι ισοδυναμούν με μισή ώρα τρεξίματος.

Αν κάνετε, λοιπόν, μία ώρα σχοινάκι, υπολογίζεται ότι θα κάψετε περίπου 667-990 θερμίδες, κάνοντας περίπου 120 άλματα το λεπτό.

Ξεκινήστε πηδώντας απλά και με τα δύο πόδια, και στην πορεία, αφού έχετε συνηθίσει, μπορείτε να δοκιμάσετε πιο ψηλά άλματα, άλματα μόνο με το ένα πόδι κ.λπ.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram