Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Τούνη για τον πατέρα της και τα δάκρυα: «Έχω θυμό μέσα μου»

Δημοσιεύθηκε 30 Ιανουαρίου, 2022

Μία συνέντευξη εξομολόγηση έδωσε η Ιωάννα Τούνη με αφορμή την υπόθεση του revenge porn που κατήγγειλε ότι βίωσε πριν από μερικά χρόνια. 

Η όμορφη influencer μετά την 24χρονη Γεωργία που μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τον βιασμό που κατήγγειλε πως υπέστη ανήμερα την Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, επέλεξε να μιλήσει στον δημοσιογράφο για τα όσα έζησε εκείνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ξέρω πώς θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς, αλλά ο δικός μου μπαμπάς ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή. Τις φορές που θα τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός. Ας πούμε όταν ήμουν στην έκτη δημοτικού, άκουσα για πρώτη φορά, να μη μασάω τσίχλα, να μην κάνω φούσκες γιατί φαίνομαι σαν… Δε μπορώ να πω τη λέξη.

https://youtu.be/SdVQzGpf3Lw

Ήταν ένας μπαμπάς, αυτό που εγώ εισέπραξα, που για τον εαυτό του θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει… Ακόμα και αν δεν ήταν το αποδεκτό από την κοινωνία, να έχεις τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, να μην έχεις αναγνωρίσει κανένα, να μη στηρίζεις οικονομικά κανένα αλλά να έχεις αξιώσεις πάνω στην κόρη σου για το πώς θα μασάει την τσίχλα της, από τι θα φορέσει ή το οτιδήποτε» είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram