Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef

Δημοσιεύθηκε 10 Ιουνίου, 2021

Ο πολυαναμενόμενος τελικός του MasterChef 5 ολοκληρώθηκε απόψε με μεγάλη νικήτρια τη Μαργαρίτα. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάφερε να κερδίσει και τον κόσμο, και τους κριτές και τις δοκιμασίες σε αυτόν τον Μαραθώνιο τελικό που κράτησε πάνω από μία εβδομάδα. 

Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef εντυπωσιάζοντας και τον guest κριτή.  Ο σημερινός καλεσμένος έχει 19 εστιατόρια σε 4 ηπείρους καθώς και 4 αστέρια Michelin. Με καταγωγή από την Αγγλία, ο Jason Atherton έκλεψε τις εντυπώσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαργαρίτα έλαβε 8 στα δέκα και ο Διονύσης 7 στα δέκα! Η Μαργαρίτα πήρε τον τίτλο που της άξιζε!

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 το MasterChef 5 έκανε πρεμιέρα στο Star με την κριτική επιτροπή που ξέρεις τα τελευταία χρόνια. Οι κριτές- Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης-  ήταν αρκετά απαιτητικοί ζητώντας σε κάθε δοκιμασία και σε κάθε επεισόδιο όλο και περισσότερα από τους παίκτες.

margarita dionisis

Στην ουσία, τα ζητούμενα των κριτών δεν ήταν μόνο το ταλέντο και το πάθος των διαγωνιζόμενων. Ήθελαν εκτός αυτών να δουν πιάτα με δημιουργικότητα, με φαντασία, με πρωτότυπες γεύσεις, πίσω από τα οποία κρυβόταν πολλή δουλειά.

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο, οι τρεις κριτές του MasterChef δεν ήταν πάντα μόνοι τους στο πλατό. Κι άλλοι συνάδελφοί τους chefs εμφανίζονταν ως guests και παρουσίαζαν τα πιάτα αντιγραφής, που έπρεπε οι παίκτες να φτιάξουν… κατά γράμμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πιο πρόσφατη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του διακεκριμένου Σουηδού chef, Fredrik Berselius, ο οποίος και ενθουσιάστηκε με τη Μαργαρίτα με μια γλυκιά αγκαλιά να επισφραγίζει τη συμπάθειά τους.

Η Μαργαρίτα έκανε τον εξώστη, το κοινό και το Twitter να κλαίει όταν αποχώρησε και μια ημέρα αργότερα, έφτασε μέχρι και ο Άκης Πετρετζίκης να απαιτεί την επιστροφή της. 

margarita mastechef nikitria1

Και επέστρεψε και κέρδισε τη δεύτερη ευκαιρία και έφτασε με πείσμα και ταλέντο μέχρι και τον τελικό! Στο live του τελικού του MasterChef 5 ακούσαμε κυρίως βαθμολογίες! Λίγο πριν την ανακοίνωση της τέταρτης βαθμολογίας, η Μαργαρίτα είχε συγκεντρώσει 30 βαθμούς και ο Διονύσης 29!

Η βαθμολογία του Jason Atherton έκρινε το αποτέλεσμα!

Νικήτρια ήταν η Μαργαρίτα! Και ήταν και η πρώτη Ελληνίδα MasterChef

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram