Η Μαίρη Συνατσάκη περιμένει μωράκι και η δίδυμη αδερφή της, της δίνει την πιο τρυφερή υπόσχεση!

Δημοσιεύθηκε 3 Αυγούστου, 2022

Την πιο όμορφη και ζεστή υπόσχεση από την δίδυμη αδερφή της, έλαβε η Μαίρη Συνατσάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η Αλίκη είναι ο πιο κοντινός άνθρωπος της Μαίρης, είναι η λατρεμένη της αδερφή και το δέσιμο τους μοναδικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αλίκη θα γίνει θεία και η χαρά της είναι απερίγραπτη! Στο ποστ που έκανε η παρουσιάστρια και η ραδιοφωνική παραγωγός ανακοινώνοντας τα ευτυχές γεγονός, η δίδυμη αδερφή της, αρχικά σημείωσε στα σχόλια: «Και καλή μας απόλαυση», ενώ τα δυο επόμενα που ακολούθησαν με την ίδια να λαμβάνει τις σχετικές ευχές, απάντησε: «Σας ευχαριστώ πολύ, έχω χάσει το μυαλό μου… θα είμαι η καλύτερη θεία Αλίκη του κόσμου. Υπόσχομαι», έγραψε.

Όσοι τις γνωρίζουν λένε πως δεν μοιάζουν καθόλου σαν χαρακτήρες. Όμως, είναι πολύ δεμένες και στηρίζει η μία την άλλη στις επιλογές της αλλά και στις δύσκολες στιγμές της. Η Αλίκη μάλιστα αποθεώνει την αδελφή της για τα υπέροχα σχέδιά της σε παπούτσια και μποτάκια.

26066451 424627281290267 2063026088241528832 n

«Εγώ κι εσύ μαζί.Τα βάσανά σου είναι και δικά μου, και για τους δυο μας χτυπάει η καρδιά μου. Δυο φιλαράκια με μια ψυχή.
Μπορείς αν θες
να βρεις πιο έξυπνους φίλους,
Να `ναι μεγάλοι και πιο δυνατοί.
Μπορείς!!!
Αλλά να ξέρεις τη δικιά μου αγάπη,
δε θα στη δώσει φιλαράκι κανείς…
Κι όσο περνάνε και φεύγουν τα χρόνια,
και η φιλία μας θα μένει αιώνια,
Είναι γραπτό μας μοίρα κοινή…
Εγώ κι εσύ μαζί!», έχει γράψει η Αλίκη για τη Μαίρη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram