Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

Δημοσιεύθηκε 3 Φεβρουαρίου, 2022

Λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor μαχητές και διάσημοι είναι έτοιμοι για να ακούσουν νέα από αγαπημένους τους ανθρώπους. Ένας απαιτητικός στίβος μάχης και έπαθλα σε σκαλοπάτια, οι μεν διάσημοι θα άκουγαν ηχητικά και οι μαχητές θα διάβαζαν μηνύματα.

Ο Γιώργος Λιανός άρχισε να ρωτά έναν έναν τους παίκτες για τα συναισθήματά τους και αν περιμένουν από κάποιον σύντροφο ή φίλο να έχει στείλει κάτι και όταν έφτασε στην Ασημίνα, δεν πήρε ξεκάθαρη απάντηση, αλλά ξεκάθαρο υπονοούμενο σχετικά με την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο μετά τις φωτογραφίες που είδαν τον φως της δημοσιότητας με τον τραγουδιστή και την αθλήτρια να κάνουν βόλτα στα νότια προάστια, η παίκτρια του Survivor έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες λέγοντας: «Γιώργο μου δεν είμαι και πολύ καλά. Φυσάω και ξεφυσάω από το πρωί. Θα σου πω μόνο έναν στίχο “Αναπάντητες κλήσεις παντού” και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram