Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου στο δεύτερο παιδί της

Δημοσιεύθηκε 15 Ιανουαρίου, 2021

Η Αθηνά Οικονομάκου που την απολαμβάνουμε καθημερινά στην σειρά του Alpha “Ελα στη θέση μου” έχει κάθε λόγο να είναι πολύ ευτυχισμένη αφού η οικογένειά της θα μεγαλώσει! Η όμορφη ηθοποιός και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, καθώς η Αθηνά είναι έγκυος! Διάβασε εδώ περισσότερα

Η ηθοποιός αποφάσισε να μην κάνει νωρίς γνωστή την εγκυμοσύνη της για τους ευνόητους λόγους αλλά σήμερα γεμάτη χαρά ανακοίνωσε ότι ο γιος της Μάξιμος θα αποκτήσει σύντομα ένα αδελφάκι! Δυο ώρες πριν την ανάρτησή της η Αθηνά μας είχε προϊδεάσει, με ένα στόρι στο οποίο φαίνεται να κάνει κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να τρώει με λαχτάρα αυγά με πατάτες τηγανητές! Η Αθηνά έχει ένα υπέροχο κορμί και προσέχει τη διατροφή της, έτσι οι λιγούρες αυτές… είχαν την εξήγησή τους και η… απάντηση ήρθε δυο ώρες μετά!

Με μια λιτή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η όμορφη Αθηνά αποκάλυψε πως περιμένει τον πελαργό για δεύτερη φορά.

«Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια» έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον γιο της, Μάξιμο. Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον Μάρτιο του 2018 και σχεδόν τρία χρόνια μετά ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram