Η αποκάλυψη του Ατζούν για Δαλάκα - Ασημίνα: «Δεν βρέθηκαν επικοινωνίες στο κινητό»

Δημοσιεύθηκε 17 Μαρτίου, 2023

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε πρώτη φορά για την απομάκρυνση της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χαζτζηανδρέου από το survivor all star στην τουρκική εκπομπή που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τούρκος παραγωγός τόνισε ότι δεν βρέθηκαν επικοινωνίες στο κινητό που είχαν οι δύο παίκτριες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για την απομάκρυνση της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το survivor all star: «Κάναμε meeting στην Αθήνα. Στο ελληνικό Survivor υπήρχε πρόβλημα με την επικοινωνία και προηγουμένως. Ένας παίκτης κάπως είχε μια επικοινωνία εκτός κανόνων. Σε αυτό το meeting ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους. Τους γνωρίζω όλους.

Παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια. Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την 4η-5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα. Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα… Αυτά τα δύο κορίτσια το έκαναν μαζί όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι».

Και πρόσθεσε: «Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε και την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με την κατάσταση που επικρατούσε στην Τουρκία, συνέβη ο σεισμός, κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν».

Και κατέληξε σχετικά με την απομάκρυνση των δύο παικτριών από το survivor all star: «Σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram