Η αλλαγή στα μαλλιά της Tokio.

Δημοσιεύθηκε 25 Ιουνίου, 2021

Το la casa de papel ολοκλήρωσε επίσημα τα γυρίσματά του. Πρωταγωνιστές και πιστοί fans θα αποχαιρετήσουν τη δημοφιλή σειρά, η οποία ολοκληρώνεται με τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο στις 3 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

Η σειρά, λοιπόν, ολοκληρώνεται και η Úrsula Corberó την οποία γνωρίσαμε ως «Tokio» αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει το κοντό μήκος στα μαλλιά της. Αν θυμάσαι τη γνωρίσαμε με ένα συμμετρικό καρέ με αφέλειες, αργότερα με ένα παιχνιδιάρικο pixie cut κούρεμα ενώ αργότερα είχε υιοθετήσει και ένα mullet. Η αλήθεια είναι πως το κοντό μήκος της πηγαίνει φανταστικά όμως όπως θα δεις παρακάτω η νέα αλλαγή είναι εξίσου εντυπωσιακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Screenshot 20210624 212811 Instagram

Με μία φανταστική και άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία στο Instagram η Ισπανίδα ηθοποιός έδειξε στους θαυμαστές της το νέο της hairlook. Η Úrsula μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ίμπιζα. Σε ένα από τα στιγμιότυπα ποζάρει σε μία παραλία φορώντας ένα κροσέ μίνι χρωματιστό φόρεμα. Όπως θα δεις τα μαύρα μαλλιά της έχουν μακρύνει αρκετά ενώ οι αφέλειές – αν και παραμένουν σε κοντό μήκος- είναι περισσότερο messy.

Screenshot 20210624 212801 Instagram

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram