Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθαρίζει: «Δεν είμαι εγώ η influencer που χρωστά χρήματα στην εφορία»

Δημοσιεύθηκε 27 Ιουνίου, 2023

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@star και αναφέρθηκε στην είδηση των τελευταίων ημερών πως γνωστή influencer χρωστά χρήματα στην εφορία.

Αρχικά τόνισε: «Δεν ξέρω αν ήταν δοκιμαστικό στον Λιάγκα. Αν θες να το βαφτίσεις έτσι, βάφτισέ το. Είμαι άνθρωπος πολυμίξερ και νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω το Πρωινό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά την influencer και το δημοσίευμα με την φοροδιαφυγή, τόνισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θα απαντήσω απλά και θα μείνω εδώ, ότι δεν είμαι εγώ αυτή. Αλεξανδρούλα έρμη τι ακούς κι εσύ; Τι βιώνεις θα έλεγα. Θέλω λίγη ηρεμία».

Για τον Στάθη Σχίζα, είπε: «Είναι μάλλον όταν εκθέτεις κάτι πολύ και το παρουσιάζεις έντονα στα social μετά πρέπει να είσαι έτοιμος όπως στα καλά έτσι και στα κακά να το αντιμετωπίσεις. Έχει κλείσει τελείως το κεφάλαιο με τον Στάθη και δεν μιλάμε πια καθόλου. Γενικά να σου πω την αλήθεια, δεν θέλω να το συζητήσω».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram