Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (2/7)

Δημοσιεύθηκε 2 Ιουλίου, 2021

Κριός
Συγκεκριμενοποιώντας το «πλαίσιο» στη προσωπική σου ζωή, μπορείς να είσαι πιο χαλαρός και με τον εαυτό σου και με το ταίρι σου, ξέροντας πού βαδίζεις.

Ταύρος
Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ένα πρόσωπο από την οικογένεια ή από την δουλειά έχει χάσει την «ελαστικότητά» του απέναντί σου, γεγονός που «κόβει» κάπως την φόρα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Βγάζεις τον παρορμητισμό σου ξεδίνοντας «όπως κάτσει» παρέα με φίλους, ανεξάρτητα από την κούραση που νιώθεις. Όχι, θα κάτσεις να σκάσεις.

Καρκίνος
Επειδή το πώς νιώθεις σχετικά με τα επαγγελματικά πάει πακέτο με τις επιλογές που κάνεις, think wisely τις κινήσεις σου.https://d-9200105312688416622.ampproject.net/2106182132000/frame.html

Λέων
Ίσως σου βγει μια ανάγκη να κάνεις κάτι extreme σήμερα, είτε π.χ. σε σπορ είτε σε άλλο «άθλημα». Άσ’ το καλύτερα μωρέ, γιατί είσαι επιρρεπής σε «ατυχήματα» these days.

Παρθένος
Είσαι λίγο «μουγγοθόδωρος» σήμερα, μην τσιμπήσεις όμως σε τσιγκλίσματα τρίτων και «ξεράσεις» ό,τι δεν θες να αποκαλυφθεί...

Ζυγός
Δεν έχεις σαφή εικόνα για τις προθέσεις της άλλης πλευράς στα αισθηματικά, γεγονός που σε βάζει σε μια σειρά σεναρίων, από την δική σου βέβαια οπτική.

Σκορπιός
Δύσκολη η εξίσωση στα προσωπικά, όταν υποπτεύεσαι ή (χειρότερα) αντιλαμβάνεσαι ότι η σχέση σου, τεχνηέντως ή μη, σου βάζει «τρικλοποδιές» στα επαγγελματικά.

Τοξότης
Ξεκαθάρισε την στάση σου απέναντι στον σύντροφο ή στο αντικείμενο του πόθου σου «παλικαρίσια». Τα «μα, μου, σου, του» δεν πιάνουν τώρα.

Αιγόκερως
Μην βιάζεσαι να ερμηνεύσεις την συμπεριφορά ή και την μη συμπεριφορά του άλλου, σύμφωνα με αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου. Θα καταλήξεις σε λάθος συμπέρασμα.

Υδροχόος
Φρόντισε λιγάκι παραπάνω την υγεία σου, τρώγοντας σωστά, πίνοντας αρκετό νερό τώρα και με τον καύσωνα ή κάνοντας και κανένα τσεκ απ αν χρειάζεται.

Ιχθύες
Στο χέρι σου είναι να πάρεις τον χρόνο σου, αποφεύγοντας να εκδηλώσεις άμεσα γνώμη, για κάτι που δεν έχεις αποφασίσει ότι σε συμφέρει στα επαγγελματικά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram