Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (8/5)

Δημοσιεύθηκε 8 Μαΐου, 2023

Κριός
Το μέσα σου σαν να γαληνεύει σήμερα, Κριέ. Έχεις μια διάθεση να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε ηρεμούν. Πράγματα που σε βοηθούν να αποσυμπιέσεις την πίεση που έχεις μέσα σου! Έχεις και κάποιες θετικές εξελίξεις σε θέματα ακινήτων (ή και θέματα σπιτιού γενικά), που είναι μπλοκαρισμένα καιρό τώρα… Ένα γκομενικό μήνυμα είναι πολύ πιθανό να σκάσει(αν εισαι single).

Ταύρος
Τα χρήματα και οι υποχρεώσεις μπαίνουν σε σειρά, η κατάσταση χαλαρώνει κι εσύ βρίσκεις σήμερα το χρόνο να πάρεις μια ανάσα, Ταύρε, και να ασχοληθείς και με πράγματα που θα σε γεμίσουν ψυχολογικά. Το μυαλό σου αρχίζει και γεμίζει με νέες ιδέες για επόμενα πρότζεκτ. Λίγη προσοχή σε ξαφνικά μικροθεματάκια στη δουλειά σήμερα. Προσπάθησε να τους έχεις όλους γραμμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Υπάρχουν κάποια πράγματα στις σχέσεις που θέλουν λίγο ακόμα την προσοχή σου και έναν πιο ορθό χειρισμό για να μπορέσεις να βρεις μια άκρη και να πάρεις μια ανάσα. Χρειάζεσαι λίγη ηρεμία, είναι η αλήθεια. Από σήμερα θα δεις και μια μικρή ενίσχυση στα οικονομικά σου. Προσπάθησε να μην ταράζεσαι για βλακείες!

Καρκίνος
Θέλεις να έχεις μια καθημερινότητα ήρεμη, Καρκίνε, αλλά δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα την ηρεμία που θέλεις… Σήμερα, όμως, τα πράγματα στην καθημερινότητά σου θα είναι πιο ήρεμα, δεν θα υπάρχουν τόσο εντάσεις και όλα θα έχουν μια ροή φυσιολογική! Θα έχεις και τα τυχερά σου αισθηματικά, κι αν είσαι από τους δεσμευμένους, θα κάνεις όμορφα πράγματα με τη σχέση σου!

Λέων
Θέλεις να το ρίξεις έξω, να διασκεδάσεις και να κάνεις πράγματα που θα κάνουν το μυαλό σου να ξαλεγράρει! Από χτες είσαι σε αυτό το μουντ και σήμερα θα καταφέρεις να χαλαρώσεις αρκετά. Θα κάνεις ωραίες συζητήσεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς υπάρχουν άτομα που μπορεί να σου δείχνουν ενδιαφέρον κι εσύ να είσαι πέρα στους πέρα κάμπους… Δεν ρίχνεις τα στάνταρ σου, ηρέμησε λίγο.

Παρθένος
Μέσα στο σπίτι όλα αρχίζουν και μπαίνουν στη θέση τους, Παρθένε. Συζητήσεις περί ορίων πιάνουν τόπο και κάπως εξομαλύνεται η κατάσταση, όπως και η ψυχολογία σου! Γενικά, παίρνεις τα πάνω σου και αρχίζεις να βγαίνεις περισσότερο και να ανοίγεις και τον κύκλο σου και αυτό σου κάνει καλό, υο βλέπεις κι εσύ!

Ζυγός
Το μυαλό σου χαλαρώνει, οι σκέψεις σου παίρνουν μια ήρεμη χροιά και το κλίμα γύρω σου σαν να ηρεμεί σήμερα, Ζυγέ! Έχεις μια διάθεση πιο χαλαρή, αν και Δευτέρα, και η ελπίδα να κρατήσει έτσι όλη η βδομάδα μπορεί να σε κρατήσει λίγο πιο μακριά από την πραγματικότητα… Στη δουλειά θα έχεις ωραία νέα αυτή την περίοδο, αρχής γενομένης ίσως από σήμερα! Άντε να δούμε.

Σκορπιός
Το χρήμα που τόσο πολύ σε απασχολεί αυτόν τον καιρό, Σκορπιέ, αρχίζει να είναι πιο άνετο κι εσύ χαλαρώνεις. Σήμερα λαμβάνεις νέα που μπορεί να σε κάνουν να χαλαρώσεις αρκετά και να δεις τα πράγματα πιο θετικά (όσο μπορείς δηλαδή). Έχεις μια ωραία διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες, που δεν θα σε ευνοήσουν μόνο επαγγελματικά… Ψιλοκατάλαβες πού το πάω.

Τοξότης
Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα σήμερα για σένα, Τοξότη. Όλα φαίνονται πιο ομαλά και παίρνεις επιτέλους μια ανάσα. Χαλαρώνεις και θέλεις να ηρεμήσεις από όλο το χαμό των προηγούμενων ημερών! Έχεις μια τύχη σήμερα (τα παλιά καλά) που σου φέρνει καλά νέα και σπρώχνει τις υποθέσεις σε καλό δρόμο! Δεν σου είναι και δύσκολο.

Αιγόκερως
Ενώ ξέρεις πως κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σου, Αιγόκερε, είσαι αποφασισμένος να μη δώσεις τόση σημασία. Οτιδήποτε συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου δεν έχει τόση σημασία (έτσι λες με το μυαλό σου, αλλά έχεις την προσοχή σου προς τα εκεί). Μέσα στη χαλάρωση αυτή λοιπόν, θα βρεις χρόνο να αρχίσεις να ασχολείσαι με τη σχέση σου ή θα αποφασίσεις πως ήρθε η ώρα να ξεμπακουρέψεις… για όλους τους άλλους ισχύει, οχι για μένα….

Υδροχόος
Έχεις την διάθεση σήμερα να βγεις και να περάσεις καλά με φίλους και ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις χαλαρός, Υδροχόε! Υπάρχει μια ανάγκη μέσα σου για να χαλαρώσεις και να απελευθερωθείς από τα θέματα που σε περιορίζουν! Ωστόσο, θα παρατηρήσεις πως τα θέματα της καθημερινότητας θα αλλάξουν και θα είναι πιο ομαλά! Αμήν και πότε!

Ιχθύς
Στη δουλειά όλα αρχίζουν να πηγαίνουν ρολόι, Ιχθύ. Συνεχίζουν και προκύπτουν υποθέσεις που δεν έχουν κλείσει κι εσύ συνεχίζεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Υπάρχει ένα καλό μπουστ στα οικονομικά σου όπως επίσης και στα ερωτικά σου. αρχίζεις κι έχεις μια λάμψη κι ο μαγνητισμός σου σα να ανεβαίνει και πάλι… πόσο πιο σταρούμπα πια;

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram