Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (7/3)

Δημοσιεύθηκε 7 Μαρτίου, 2023

Κριός

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ μία αγχώδης Τρίτη ξεκινά! Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, σε φορτίζει με πολλές εργασίες και υποχρεώσεις, πολλά πράγματα πηγαίνουν ανάποδα από ότι υπολόγιζες, ενώ όλοι έχουν τις απαιτήσεις τους από εσένα και θα πρέπει αναγκαστικά να βάλεις κάποια όρια! Επιπλέον, σημαντικό γεγονός της ημέρας είναι η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς, όπου μέχρι τις αρχές του 2026, θα σε οδηγήσει σε οριστικά κλεισίματα κύκλων, προκειμένου να μπεις σε ένα καθαρό, ρεαλιστικό μονοπάτι σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ένα φλερτ, μέσα από τον χώρο εργασίας! Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις ικανοποίηση, προσφέροντας και ίσως κακομαθαίνοντας το έτερον σου ήμισυ, γι’αυτό βάλε σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλη ημέρα για να νιώσεις εργασιακή ικανοποίηση, τελειώνοντας με όλα όσα αποτελούσαν εμπόδια στην δουλειά σου! Οικονομικά, ο,τιδήποτε είχε αναβληθεί, τώρα θα ολοκληρωθεί!

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σημαντική μέρα αυτή η Τρίτη του Μάρτη για σένα, γιατί μετά από 3 χρόνια αποχωρεί ο Κρόνος από τον Υδροχόο και πλέον μπορείς πιο ανέμελα και ανάλαφρα να προχωρήσεις μπροστά την ζωή σου! Με τον Κρόνο από τους Ιχθείς θα θεμελιώσεις φιλίες και σχέδια! Σήμερα ωστόσο σχηματίζεται και η Πανσέληνος στην Παρθένο, όπου φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, σημαντικό είναι να προσέχεις όμως, πού ανοίγεις την καρδιάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το έτερον σου ήμισυ, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανανεωθείτε με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, όπως και στον οικονομικό τομέα, προγραμμάτισε κάποια δημιουργική δραστηριότητα, που σε συνδυασμό με την ενισχυμένη σου τύχη, θα φέρει την επιτυχία!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε έντονη και σημαντική αυτή η Τρίτη για το ζώδιο σου! Η Πανσέληνος στην Παρθένο σε κάνει ευσυγκίνητο, παρεξηγιάρη και γεμάτο θυμό, από γεγονότα που προκύπτουν στην προσωπική σου ζωή! Προσπάθησε να μην ξεσπάς σε ανθρώπους που δεν σου φταίνε σε τίποτα! Ο Κρόνος σήμερα περνά στο ζώδιο του Ιχθύ όπου μέχρι το 2026 τεστάρει με προκλήσεις, δοκιμασίες και προβλήματα ζητήματα καριέρας και γάμου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει σιγουριά και συναισθηματική ηρεμία στην σχέση σου, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα αισθανθείς την απόλυτη αφοσίωση του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει και ξέρεις επιτέλους που βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά αποδεικνύεται η καλύτερη διέξοδος για την ενέργεια σου! Οι οικονομικές σου δράσεις σήμερα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο το σπίτι σου!

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, με την σημερινή Πανσέληνο στην Παρθένο μπλέκεσαι στο παιχνίδι της υπερανάλυσης και απογοητεύεσαι γιατί συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν πράγματα που πλέον δεν μπορείς να τα δέχεσαι από τους άλλους! Είσαι ωστόσο αρκετά εύθικτος και παίρνεις κάποιες καταστάσεις πολύ προσωπικά, με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι χωρίς να υπάρχει σπουδαίος λόγος! Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς σε βάζει σε μία 3ετή περίοδο σταθεροποίησης της ζωής σου, να το θυμάσαι αυτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει σίγουρα κατακτήσεις, φλερτ και γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ορισμένα απρόσμενα καλά νέα ή προτάσεις, από το ταίρι σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε μερικά προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως παρουσιαστούν ορισμένα προβλήματα τώρα στον επαγγελματικά τομέα! Τα οικονομικά σου σε ικανοποιούν απόλυτα, αφού έρχονται ξαφνικά έσοδα.

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σπουδαία μέρα η σημερινή, γιατί αποχαιρετάς τον Κρόνο που εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου και νιώθεις κατευθείαν ότι φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου, ενώ συνειδητοποιείς ότι τα μαθήματα που σου έδωσε είναι εξαιρετικά σημαντικά και ότι πλέον δεν θα την πατήσεις ξανά με ανθρώπους που δεν έχουν αξία! Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου διεγείρει ωστόσο τις ανασφάλειες για τα οικονομικά, ενώ η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς, σου δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να εργαστείς περισσότερο με το «μέσα» σου και να ξεπεράσεις πληγές του χτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η κτητική σου στάση απέναντι στο ταίρι σου, πιθανόν να τον καταπιέσει! Βγάζεις αρκετή ζήλια και απαιτήσεις, ενώ μπορείς απλά να απολαύσεις καυτές ερωτικές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, κινείσαι αργά και επιφυλακτικά με μία νέα γνωριμία που έρχεται, διότι έχεις ανασφάλειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι, μία αρκετά καλή ημέρα για να υλοποιήσεις ένα σχέδιο στον επαγγελματικό τομέα! Είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου και βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις πιο πολλά χρήματα!

Παρθένος♍

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου η οποία σε φέρνει σε κόντρα με το περιβάλλον σου και δεν λείπουν οι καβγάδες, οι εντάσεις αλλά και οι αποκαλύψεις που σε μπερδεύουν και σε κάνουν να βρίσκεσαι σε σύγχυση! Σημαντικό νέο της ημέρας όμως είναι ότι ο Κρόνος περνά στους Ιχθείς και σταδιακά από τώρα έως το 2026 βάζεις όρια και λειτουργείς πιο προσγειωμένα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου! Οι θαυμαστές σου και οι κατακτήσεις σου όλο και πληθαίνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις υπέροχα με το έτερον σου ήμισυ και περνάτε υπέροχα μαζί με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λόγω διορατικότητας, γνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και πως να φερθείς, ώστε να πετύχεις επαγγελματικά την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, μάλλον ξοδεύεις υπερβολικά!

Ζυγός♎

Γενικά

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου αγαπητέ μου Ζυγέ σε βυθίζει προσωρινά στην μελαγχολία και έχεις ανάγκη από κάποιες στιγμές μοναχικότητας. Τα νέα που μαθαίνεις σε απογοητεύουν και θέλεις λίγο να αποτραβηχτείς και να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Ιχθύ όπου και θα παραμείνει ως τος 2026, μπαίνεις σε ένα νέο κύκλο αρκετών ευθυνών και υποχρεώσεων σε θέματα εργασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να κατανοήσεις, να καταλάβεις και να εκμαιεύσεις αποτελεσματικά τις συναισθηματικές σκέψεις του άλλου σου μισού! Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται ένας κρυφός θαυμαστής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα είσαι αρκετά ικανοποιημένος με τις εξελίξεις, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον οικονομικό τομέα!

Σκορπιός♏

Γενικά

Πανσέληνος στην Παρθένο σήμερα αγαπητέ μου Σκορπιέ και επειδή αυτό το φεγγάρι δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο για κανέναν, εσύ θα πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός στις κοινωνικές σου επαφές, στο ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι και θα πρέπει να παραμείνεις μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που εύκολα σε οδηγούν στα άκρα! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς, όπου εσένα θα σε στηρίξει σημαντικά ως το 2026 γιατί θα καταφέρεις να βάλεις δομή και να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή αλλά και τα δημιουργικά σου σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως σήμερα ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσες απλά φίλο, να σου δείξει ερωτικό ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το έτερον σου ήμισυ και επιπλέον, κάνετε μαζί ευχάριστες αλλαγές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να εκπληρώσεις πολλές από τις οικονομικές σου ελπίδες! Στην εργασία, χρησιμοποίησε τις γνωριμίες σου και θα πετύχεις!

Τοξότης

Γενικά

Έντονες ανησυχίες για τα επαγγελματικά φέρνει στο πέρασμα της αυτή η Τρίτη, φίλε μου Τοξότη αφού έχουμε την Πανσέληνο του Μήνα στο ζώδιο της Παρθένου που ξαφνικά σε βάζει σε μία διαδικασία να μετανιώνεις ή και να αναθεωρείς επαγγελματικές επιλογές του παρελθόντος. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς, όπου ως το 2026, θα σε φορτώσει με αρκετές ευθύνες, προκειμένου να γίνεις αυτοδύναμος και να σταθείς πιο γερά στα πόδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επιτέλους σήμερα την αναγνώριση του άλλου σου μισού, για τις μέχρι τώρα προσπάθειες σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα γεγονός μέσα στην δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον προς έναν συγκεκριμένο συνάδελφο ή συνεργάτη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αξιοθαύμαστη σου συμπεριφορά, προς τα άτομα που έχουν εξουσία, σε οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία σήμερα! Οικονομικά θα έχεις εύνοια, ιδίως αν έχεις προσπαθήσει πολύ στο παρελθόν!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται σήμερα στην Παρθένο φίλε μου Αιγόκερε δεν σε επηρεάζει αρνητικά, επομένως δυσάρεστα γεγονότα δεν έχεις να αναμένεις. Δεν παύει όμως σήμερα να σκέφτεσαι πολύπλοκα τις καταστάσεις, να θίγεσαι εύκολα, να σε πιάνει η ματαιοδοξία σου και να πέφτεις στις μαύρες σου, η τάση αυτή πολύ γρήγορα θα περάσει, αρκεί να παραμείνεις και μακριά από σοβαρές 4τουλάχιστον για σήμερα. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς θα σημάνει μία 3ετη περίοδο ουσιαστικών και σημαντικών αποφάσεων ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε σήμερα μία ψυχαγωγική έξοδο με το έτερον σου ήμισυ, που πραγματικά θα σας αναζωογονήσει και θα αναζωπυρώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία άκρως γοητευτική γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, είσαι πολύ πιο ικανός και έχεις πολλές καινούργιες έξυπνες ιδέες! Οικονομικά, είναι ιδανική ημέρα για συμβόλαια και υπογραφές!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ μου Υδροχόε, θα μπορούσες να κάνεις ένα πάρτι απελευθέρωσης, αφού ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιο σου που σε ταλαιπώρησε για 3 ολόκληρα χρόνια και περνά στο ζώδιο του Ιχθύ. Θα πάρεις σημαντική ανάσα και σταδιακά θα αξιολογήσεις με ένα τρόπο διαφορετικό τι είναι σημαντικό και ουσιώδες για την ζωή σου και το μέλλον σου! Η Πανσέληνος στην Παρθένο, φέρνει άγχη και ανησυχίες για ζητήματα οικονομικών και για υποχρεώσεις προς τρίτους, μπόρα είναι θα περάσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια προβλήματα που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν επανέρχονται, αλλά βρίσκετε λύσεις για το έτερον σου ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος, μία κατάκτηση σου αποκαλύπτεται και αλλάζει ολόκληρη η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, σήμερα θα ασχοληθείς με δάνεια και φόρους! Στην δουλειά, ίσως να κουραστείς αρκετά, αλλά θα έχεις αναγνώριση!

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Μία από τις πιο σημαντικές μέρες του 2023 είναι η σημερινή για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ, αφού σήμερα ο Κρόνος ξεκινά το ταξίδι του στο ζώδιο του, ένα ταξίδι που θα έχει διάρκεια 3 ολόκληρα χρόνια και στην πορεία του θα κλείσεις κύκλους σημαντικούς, αλλά και θα περιορίσεις την φαντασία αλλά και την ευαισθησία σου, συνειδητοποιώντας ίσως και με τρόπο σκληρό, ότι κάποιες στιγμές πρέπει να λειτουργείς με ρεαλιστικό σχέδιο αν θες να πας μπροστά! Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου σε βρίσκει σε «κόντρα» με το περιβάλλον σου, με την σχέση σου ή και με τους συνεργάτες σου … δεν τον θες τον καβγά, αλλά οι άλλοι τον επιδιώκουν μαζί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις, οι θαυμαστές και οι γνωριμίες σου σήμερα, θα είναι άπειρες και κυρίως αξιόλογες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία την σημερινή ημέρα για να διορθώσεις προβλήματα, αλλά και για να βελτιώσεις την σχέση ή τον γάμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να υλοποιήσεις ορισμένα από τα σχέδια σου! Οικονομικά, ξοδεύεις πιο πολλά για τους γύρω σου, παρά για τον εαυτό σου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram