Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (3/12)

Δημοσιεύθηκε 3 Δεκεμβρίου, 2021

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φίλε Κριέ, την σημερινή ημέρα, πρέπει να την εκμεταλλευτείς ώστε να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Πες χωρίς δεύτερη σκέψη, ένα μεγάλο ναι στην περιπέτεια, την γνώση, τις νέες συναρπαστικές εμπειρίες, τις κοινωνικές επαφές και γνωριμίες! Άλλαξε παραστάσεις και νοοτροπία και δέξου νέα, ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, που θα σου δώσουν χαρά και αισιοδοξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι ξεσπάσματα και τσακωμούς, λόγω ανούσιας επανάστασης απέναντι στο ταίρι σου! Αντ’αυτού, βγείτε έξω μαζί και περάστε υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα αλλάξουν τα δεδομένα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανώριμες και επιπόλαιες δράσεις και κινήσεις σε επάγγελμα και χρήμα, φέρνει απώλειες, γι’αυτό προσοχή!

Ταύρος♉

Γενικά

Φίλε Ταύρε, οι συγκυρίες, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και κάποια γεγονότα σήμερα, ξυπνούν την καχυποψία σου για κάποιο λόγο, την επιφυλακτικότητα, αλλά και τον εγωκεντρισμό σου! Προσπαθείς πεισματικά, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση, συναναστροφή και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα! Πρόσεξε μόνο, μην γυρίσει εναντίον σου, όλη αυτή η συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικότητας στην σχέση σου! Ίσως αισθανθείς σήμερα, πως σε διακατέχει μια έντονη αβεβαιότητα που μετατρέπεται σταδιακά σε ζήλια, απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, πως θα σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες με προσπάθεια και αγώνα! Οικονομικές συναλλαγές θα έχουν μόνο επιτυχία την σημερινή ημέρα!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα έχεις πραγματικά ανάγκη την αποδοχή των γύρων σου και βάζεις τα δυνατά σου, ώστε να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό! Μην ξεχνάς ωστόσο, να δώσεις την απαραίτητη σημασία και σε πιο ουσιαστικά και πρακτικά θέματα κι όχι μόνο στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές! Πάντως γενικά, είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές μεγάλες ευκαιρίες για μία νέα σταθερή σχέση! Μην κολλάς σε εξωτερικά χαρίσματα ωστόσο, αλλά κυρίως στα ουσιαστικά, που χρειάζεται μία σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση και βελτίωση σχέσης ή γάμου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου, θα απολαύσεις βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα έξοδα για λόγους καλλωπισμού ή ψυχαγωγίας!

Καρκίνος♋

Γενικά

Σήμερα οφείλεις να σκεφτείς με σοβαρότητα την εξέλιξη και την μετέπειτα πορεία της ζωής σου, φίλε Καρκίνε! Δεν σε αφορούν πια επιφανειακές συμπεριφορές από τους άλλους, με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αλλά το βάθος και η ουσία στις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και σε κάθε είδους συναναστροφή! Επιπλέον, επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα και στην οργάνωση του χρόνου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις πάρα πολλές κατακτήσεις, λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης και το απολαμβάνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η προσκόλληση σου με τα πρακτικά πράγματα και την λεπτομέρεια, ίσως προκαλέσει προβλήματα μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις, αφού έχεις καλή απόδοση! Μία οικονομική λύση έρχεται απρόσμενα και σε απαλλάσσει επιτέλους από τα άγχη!

Λέων♌

Γενικά

Σήμερα φίλε Λέοντα, μία ημέρα αισιόδοξη, χαρούμενη και κεφάτη! Για άλλη μία φορά, βάζεις σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την καλοπέραση σου! Καταφέρνεις και προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό και προσφέρεις με γενναιοδωρία τα συναισθήματα σου και οι άλλοι απλά σε λατρεύουν, γι’αυτό που είσαι! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σημαντική δράση σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για παθιασμένες και τρυφερές στιγμές με το άλλο σου μισό! Δεν αποκλείεται να πάρεις και ένα δώρο! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις νέες γνωριμίες, φλερτ, θαυμαστές και κατακτήσεις! Ναι, σήμερα μπορεί να βρεις ακόμα και τον μεγάλο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μην γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης, επειδή απλά θες να είσαι αρεστός! Οικονομικά, είναι η καλύτερη ημέρα για αγορές!

Παρθένος♍

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, είσαι ιδιαίτερα γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους γύρω σου, χαρακτηριστικά που σε βοηθούν να κερδίσεις πολλά, μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές! Όμως και ο περίγυρος σου, σου έχει συμπάθεια και σου προσφέρει την αποδοχή και την αγάπη του! Ιδανική ημέρα για διαχείριση θεμάτων και δυσκολιών, που έχουν προκύψει σε σπίτι και οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αρκετά υπερπροστατευτικός με το ταίρι σου και μάλλον το πιέζεις! Επιπλέον, προσπάθησε να μην γκρινιάζεις για παλαιά θέματα που έχουν ξεπεραστεί! Αν είσαι ελεύθερος, σκέφτεσαι σήμερα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, αφού θα μάθεις μία είδηση για αυτόν ή θα λάβεις μήνυμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναμένονται έξοδα που αφορούν το σπίτι! Να είσαι προσεκτικός στον τομέα της καριέρας, αφού η τάση σου για παράπονα και γκρίνια, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με συναδέλφους!

Ζυγός♎

Γενικά

Σήμερα φίλε Ζυγέ, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους! Μέσα από συναναστροφές και διαπροσωπικές σχέσεις, κάποιοι θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις όμορφες σκέψεις τους με κάθε διάφορους τρόπους! Επιπλέον, προωθείς τα σχέδια σου και τα υλοποιήσεις με ευκολία, πετυχαίνοντας στόχους και σκοπούς! Πάρε-δώσε με γείτονες, αδέρφια και μακρινούς συγγενείς, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα χορταίνεις φλερτ, ιδίως διαδικτυακά και με τον τρόπο αυτό έρχονται νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως τώρα είναι ιδανική στιγμή, για συζητήσεις σοβαρές, αλλά και για εξόδους ψυχαγωγίας και εκδρομές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι αποτελεσματικές και έξυπνες σου ιδέες, θα σου φέρουν θετικά αποτελέσματα! Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρές οικονομικές απώλειες σήμερα, λόγω κάποιας μετακίνησης!

Σκορπιός♏

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα καταφέρεις, επιτέλους να νιώσεις ήρεμος και ανακουφισμένος! Θα αισθανθείς και πάλι σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και τα υλικά σου αγαθά! Ίσως ορισμένες στιγμές, να γίνεσαι υπερβολικά επίμονος και δεσποτικός με τους γύρω σου και αυτό θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις, γι’αυτό προσοχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να απολαύσεις αισθησιακές και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου! Περιόρισε μόνο την κτητική σου διάθεση, όπως και την ζήλια σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σου δώσει ικανοποίηση και ουσιαστική χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ίσως υπάρξει άγχος και καθυστερήσεις, αλλά ευτυχώς όχι με σημαντικές συνέπειες! Οικονομικά, θα υπάρξει αύξηση εσόδων!

Τοξότης♐

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, είναι σίγουρα μία ευνοϊκή ημέρα, λόγω των καταστάσεων που θα έρθουν και των γεγονότων που θα συμβούν, αλλά και λόγω της λάμψης σου και της ικανότητας σου να τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου! Ωστόσο, πες όχι στην τάση σου για εγωκεντρισμό, συναισθηματικά ξεσπάσματα και απαιτήσεις, αν δεν θες να χάσεις την εύνοια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις την τάση σου να είσαι υπερβολικά ορμητικός και παρορμητικός, αν θες να μην έχεις εντάσεις! Σεξουαλικά, είστε στην καλύτερη σας φάση ως ζευγάρι! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα με μία νέα γνωριμία, αλλά πρώτα τέσταρε αν είναι πραγματικά αυτό που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έχεις θετικές εξελίξεις, αφού η αυτοπεποίθηση σου σε βοηθά να πετύχεις! Οικονομικά μην σπαταλάς απερίσκεπτα!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, παραδόξως θα είσαι συναισθηματικά ευάλωτος και ψυχολογικά ασταθής! Αρκετές στιγμές μέσα στην ημέρα, θα θελήσεις να μείνει μόνος και να αφιερώσεις χρόνο σε ενδοσκόπηση του εαυτού σου και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράσεις και κινήσεις. Αν όντως νιώθεις καλύτερα έτσι και συμφωνεί και το ένστικτό σου, κάνε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να κρατάς ευχαριστημένο το άλλο σου μισό συνεχώς, χωρίς να κοιτάς και τις δικές σου ανάγκες! Επίσης, μείνε μακριά από απαγορευμένες ιστορίες την σημερινή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις με κλειστά σε μία νέα γνωριμία τώρα, γιατί ενδεχομένως να έρθουν απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, κάνεις λάθη λόγω αφηρημάδας, γι'αυτό προσοχή! Οικονομικά, η τύχη σου χαμογελά!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα για άλλη μία φορά, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι φανερά πιο επικοινωνιακός, ευχάριστος, δοτικός και προσιτός και έτσι με ευκολία καταφέρνεις και εξομαλύνεις φιλικές σχέσεις και συναναστροφές! Επιπλέον και οι φίλοι σε βοηθούν σε προσωπικούς σου στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για ευχάριστες αλλαγές, εκπλήξεις και πολλές χαρούμενες στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, κυρίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου με τις πρωτοπόρες ιδέες σου! Οικονομικά, μην δανείζεις σήμερα!

Ιχθύες♓

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, πιθανόν να αντιμετωπίσεις στην ψυχρή συμπεριφορά του περίγυρου σου και για το λόγο ίσως γίνεις λίγο παραπάνω σνομπ και απόμακρος! Δυστυχώς όμως, αυτή σου η συμπεριφορά, ενδεχομένως να προκαλέσει παρεξηγήσεις, βλάπτοντας την καλή κοινωνική σου εικόνα! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, ένα οικογενειακό θέμα θα λυθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το ταίρι σου σήμερα και βάζετε γερές βάσεις στην σχέση ή τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις αξιόλογες κατακτήσεις, που θα σου δώσουν ελπίδα για μέλλον! Επιπλέον, θα έχεις ένα νέο θαυμαστή μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, καταφέρνεις εκπλήρωση φιλοδοξιών και σταθερότητα! Οικονομικά, οι κινήσεις σου, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram