Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (31/7)

Δημοσιεύθηκε 31 Ιουλίου, 2020

Κριός
Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και φαίνεται να αναζητάς μια συναισθηματική ανανέωση. Το πρωί μπορεί να αποδειχθεί λίγο αντιφατικό με τα γεγονότα να εναλλάσσονται από αρνητικά σε θετικά. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και μην απογοητεύεσαι. Είναι παροδικές και δεν ανατρέπουν τα πολυπόθητα σχέδιά σου. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Αντίθετα φρόντισε να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να αναλώνεσαι σε άσκοπες γνωριμίες και ευκαιριακές καταστάσεις.

Ταύρος
Τις πρωινές ώρες μπορεί να υπάρχει μια ένταση, αλλά να θυμάσαι πως αν κινηθείς με αργά και σταθερά, ψύχραιμα βήματα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις άψογα στις υποχρεώσεις σου, κυρίως τις επαγγελματικές. Μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην ξύνεις τα νύχια σου για καβγά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Πάρε πρωτοβουλία και οργάνωσε μια ερωτική ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία η οποία ναι μεν θα σε συναρπάσει, όμως να ξέρεις πως δεν είναι αυτό που φαίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Είσαι πιο δοτική σήμερα συναισθηματικά απέναντι σε φίλους και γνωστούς. Επίσης είναι μια περίοδος που είναι εξαιρετική για να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια στα εργασιακά, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Να μάθεις νέα πράγματα και να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου. Σταμάτα να λειτουργείς τόσο κυκλοθυμικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου.

Καρκίνος
Καιρός να βάλεις τα όριά σου σε αυτούς που προσπαθούν να αποσπάσουν συνεχώς το ενδιαφέρον σου. Έχεις πολλά δικά σου που πρέπει να κάνεις και σε απομακρύνουν πολύ συχνά από τους στόχους σου. Η παρουσία της Σελήνης στον τομέα της κοινωνικότητάς σου χαλαρώνει το κλίμα γύρω σου. Οι τάσεις ανεξαρτησίας σου σε έχουν απομακρύνει από τον ερωτικό σύντροφό σου κι εκείνος απόψε φαίνεται να είναι αποφασισμένος να μάθει τι σου συμβαίνει. Μην τον αποπαίρνεις και εξήγησέ του. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται κάτι θετικό να προετοιμάζεται.

Λέων
Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες και ιδέες, υπογραμμίζει επίσης τις φιλοδοξίες σου για τη βελτίωση της εργασίας και της ευεξίας σου. Η μέρα είναι ιδανική για ουσιαστικές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να ξέρετε που βαδίζετε. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να υποτιμάς τους πάντες κι αυτό δεν βοηθά τη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Ενώ μπορεί να νιώθεις σήμερα νωρίς το πρωί λίγο διχασμένη συναισθηματικά, καθώς οι ώρες περνούν αρχίζεις να βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Μυστήρια και σύνθετα προβλήματα σε ελκύουν και σε εμπλέκουν περισσότερο από το συνηθισμένο. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον καθήκοντα στα εργασιακά. Ήδη ο χρόνος σε πιέζει ασφυκτικά με τις υπάρχουσες υποχρεώσεις σου. Να θυμάσαι πως εάν ο ερωτικός σύντροφός σου γίνεται λίγο κτητικός και απαιτητικός απέναντί σου, ευθύνεται η δική σου στάση που τον έχει γεμίσει ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε μπορείς να διασκεδάσεις και να χαρείς το φλερτ.

Ζυγός
Η σημερινή είναι μια μέρα που σχετίζεται με τη Σελήνη στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σου και αργότερα στον τομέα της οικειότητας. Γίνεσαι πιο συγκεκριμένη σε αυτά που θέλεις και η διάθεσή σου ανεβαίνει. Επίσης σήμερα ξεκινά ένας κύκλος που σε ενθαρρύνει να παρακολουθείς και να ακολουθείς περισσότερο τα ενδιαφέροντά σου. Θα δώσεις χώρο στα χόμπι, τα δημιουργικά έργα, τα παιδιά και τον έρωτα. Απόλαυσε τη βραδιά με τον αγαπημένο σου, φρεσκάρισε και ανανέωσε την ερωτική σας ζωή παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύσεις απόψε τους πάντες.

Σκορπιός
Καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στους στόχους σου και να μαζέψεις το μυαλό σου. Πιθανά να νιώσεις ότι εξαρτάσαι συναισθηματικά από τους δικούς σου ανθρώπους, για αυτό και επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους περισσότερο. Η αναποφασιστικότητα σου στα εργασιακά φαίνεται να σε γλιτώνει από μπελάδες, για αυτό μη θυμώνεις με τον εαυτό σου. Ρομαντική, τρυφερή και ταυτόχρονα παθιασμένη προβλέπεται η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε μην μείνεις κλεισμένη στο σπίτι. Με τη λάμψη και τη γοητεία που εκπέμπεις μπορούν να γίνουν θαύματα

Τοξότης

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται όλη τη μέρα στο ζώδιό σου και ο στόχος της είναι να σε βγάλει από το καβούκι σου. Ξεκινά επίσης ένας κύκλος που είναι εξαιρετικός για να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στα σχέδια, τις μελέτες, τα επαγγελματικά και τις συνδέσεις σου. Μην κρατάς απόμακρη στάση απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και χαλάς τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, γίνε πιο επιλεκτική στις προτιμήσεις σου και μην αναλώνεσαι άσκοπα.

Αιγόκερως
Ξεκινάς τη μέρα σου με την επιθυμία και την ανάγκη αναζήτησης συναισθημάτων ασφάλειας και σταθερότητας. Μπορεί να υπάρξει μια ιδιαίτερη τάση αναπόλησης και προσωπικών αναμνήσεων. Δώσε τη βοήθεια σου σε συναδέλφους χωρίς όμως να αφήνεις πίσω τις δικές σου υποχρεώσεις. Μην υπόσχεσαι στον ερωτικό σύντροφό σου πράγματα που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου σε κάνει ακαταμάχητη.

Υδροχόος
Νωρίς σήμερα θα μπορούσε να νιώθεις αποδιοργανωμένη. Ίσως θα πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό και το μυαλό σου να ξεκουραστεί ή να το τροφοδοτήσεις με περισσότερες φανταστικές δραστηριότητες και όνειρα. Απόφυγε τις εντάσεις στα εργασιακά και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Απόψε γίνεσαι υπερπροστατευτική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση αναλογίσου κατά πόσο τελικά αξίζει τον κόπο.

Ιχθεις
Το πρωινό σήμερα έχεις μεγαλύτερη επίγνωση των υποχρεώσεων και ευθυνών σου. Με τη Σελήνη στον τομέα των πόρων σου καταστρώνεις σχέδια για το πως θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου μια μεγαλύτερη άνεση. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά όσο κι αν αυτές έρχονται σε κόντρα με τις υπάρχουσες συνθήκες. Μην αγνοείς τα συναισθήματα και την προσφορά του αγαπημένου σου αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε διασκέδασε και φρόντισε να περάσεις καλά. Το έχεις ανάγκη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram