Ζώδια : Ημερήσιες Προβλέψεις (26/10)

Δημοσιεύθηκε 26 Οκτωβρίου, 2021

Κριός
Δεν σου αρέσει να σου λένε οι άλλοι τι κάνεις ή έστω τι πιστεύουν ότι κάνεις λάθος, όμως προκειμένου να βγει η συνεννόηση στα επαγγελματικά, ας είναι.

Ταύρος 
Αν και είναι Τρίτη, εσύ έχεις διάθεση Σαββάτου ή μάλλον καθόλου διάθεση για τα της καθημερινότητας. I feel you.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Δεν χρειάζεται να πιάνεις τα άκρα, «παλεύοντας» με τον εαυτό σου στα αισθηματικά. Λογική χρειάζεται και ηρεμία.

Καρκίνος
Η συναναστροφή με καλούς φίλους και η όσο το δυνατόν αποφυγή «του σπιτιού» εν γενεί, θα λειτουργήσει καλύτερα σήμερα.

Λέων
Το «λυπάμαι, αλλά δεν θα μπορέσω να βοηθήσω/δεν προλαβαίνω» είναι μια χαρά, όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει από εξηγήσεις.

Παρθένος
Μια χαρούμενη και δημιουργική δραστηριότητα, ένα θεατράκι ή έστω μια έξοδος για δυο θα σου φτιάξει την διάθεση σήμερα.

Ζυγός
Η ανάγκη σου για χουχούλιασμα και λίγη ηρεμία με τον εαυτό σου έρχεται σε αντίθεση με τις απαιτήσεις των άλλων. Έλα, κάνε υπομονή, γιατί είναι η τελευταία εβδομάδα με ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου. (Ήχοι από βεγγαλικά)

Σκορπιός
Η κοινωνικότητα, η κουβέντα και η παρέα, σου ταιριάζουν καλύτερα σήμερα, παρά την νοητική κούραση λόγω δουλειάς.

Τοξότης
Το «κάτι έξτρα» στα οικονομικά σε καίει πολύ, γιατί από έξοδα άλλο τίποτα, όμως διαχώρισε το από την «φόβο», για να μπορέσεις να λειτουργήσεις.

Αιγόκερως
Όσο ζόρι κι αν υπάρχει στην δουλειά, δεν πρέπει να λειτουργεί ως άλλοθι για να παραμελείς εαυτόν και προσωπική ζωή. Ό, τι αφήσεις, σ’ αφήνει...

Υδροχόος
Νιώθεις λίγο σαν να σου έχουν κάνει «αφαίμαξη» , οπότε κατέβασε ρυθμούς και φρόντισε παραπάνω το σώμα σου, με ύπνο και σωστή διατροφή.

Ιχθύες
Μην σκέφτεσαι τι θα ήθελες να έχεις και μιζεριάζεις, αλλά τι ήδη έχεις και build on that. Αν έχεις δε και φίλους...είσαι ήδη πλούσιος φίλε μου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram