Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (23/6)

Δημοσιεύθηκε 23 Ιουνίου, 2022

Κριός

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση σου υπόσχεται ευχάριστες προσκλήσεις, γνωριμίες, φλερτ, επικοινωνίες που προκαλούν ευθυμία, στιγμές διασκέδασης ή ακόμα τώρα μπορεί να προετοιμάσεις και ένα ταξίδι … Επιπλέον με την Σελήνη να περνά το μεσημέρι στον Ταύρο, Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν, έρχονται αβίαστα.Συγκυρίες και γεγονότα ωστόσο, θέλουν από εσένα σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα εκφράσεις με κάθε τρόπο στο έτερον ήμισυ, την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δεν χρειάζεται όμως να το κάνεις αυτό με τάσεις κτητικότητας και απαιτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να γίνεις πιο ντροπαλός και συνεσταλμένος από ότι συνήθως, ιδίως απέναντι στο φλερτ ενός εξωστρεφούς και θαρραλέου ατόμου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες λύσεις και ιδέες, φέρνουν επαγγελματική επιτυχία, αλλά και οικονομικές λύσεις

Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε , σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση σου υπόσχεται βελτίωση των οικονομικών, εύρεση νέων πηγών εσόδων, ανάπτυξη αυτοπεποίθησης, σιγουριάς, ασφάλειας. Επιπλέον με την Σελήνη να περνά το μεσημέρι στο ζώδιο σου θα έχεις σίγουρα επιτυχία στις κινήσεις σου, λόγω της γρήγορης, αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου! Καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ανούσιες καυγάδες και διαφωνίες με το ταίρι σου, καταστρέφοντας το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα καταφέρεις να το κατακτήσεις σίγουρα! Ξέρεις πως να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα και είσαι φυσικά ο νικητής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι σε εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, όπως επίσης και σε βιαστικές οικονομικές αποφάσεις ή κινήσεις!

Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου και σου χαρίζει γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό, φλερτ, γνωριμίες, προσφέρει ευκαιρίες για διασκέδαση, και απόλαυση. Επιπλέον με την Σελήνη να περνά το μεσημέρι στον Ταύρο, Μπορεί οι άλλοι να παραξενευτούν ή να παρεξηγούν την συμπεριφορά σου, αλλά εσένα μην σε πτοήσει αυτό, αφού η ημέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων και διάλογο με τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, υποκύπτεις εξαιρετικά εύκολα στην κολακεία και στα μεγάλα λόγια! Προσοχή όμως, διότι μπορεί να απογοητευτείς στο τέλος, λόγω ψευδαισθήσεων και ευπιστίας! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις πως πια δεν αρκείσαι σε έναν έρωτα, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο και απαγορευμένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παραλήψεις ή λάθη στην καριέρα και πρέπει να προσέχεις! Επίσης να είσαι σωστός στις οικονομικές σου υποχρεώσεις!

Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση σου χαρίζει δημιουργικότητα, εμπνεύσεις που θα βοηθήσουν καλύτερα στην παραγωγή έργου, μυστικά ερωτικά ειδύλλια, προσφορά – βοήθεια- υποστήριξη σε όσους αγαπάς. Επιπλέον με την Σελήνη να περνά το μεσημέρι στον Ταύρο, αρκετές από τις γνώριμες καταστάσεις της καθημερινότητας σου, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό! Με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο σου στόχο ή και όνειρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό θα σου δώσει περισσότερη ελευθερία και ταυτόχρονα ενισχυμένο συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ πιθανόν εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική διάθεση και όχι μέσα από άμεση ερωτική προσέγγιση! Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σημαίνουν πλέον, πολλά περισσότερα για σένα, αφού είναι ο παράγοντας, που θα σε οδηγήσει στην ικανοποίηση και την επιτυχία, στον τομέα της καριέρας! Στις οικονομικές σου υποθέσεις, πες όχι στην αλόγιστη γρήγορη δράση και στις λάθος αυθόρμητες αποφάσεις.

Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση θα τονώσει την κοινωνική σου ζωή, θα προσφέρει ευκαιρίες διασκέδασης με φίλους, νέες γνωριμίες, ένταξη σε συλλογικές ομάδες, κοινωνική δραστηριοποίηση, ικανοποίηση επιθυμιών. Αντιδράς όπως πρέπει στις καταστάσεις, τα γεγονότα, αλλά και στους γύρω σου! Γενικά όμως και με ποικίλους τρόπους, προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου και κυρίως συγγενών σου! Διορθώνεται η κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για παράπονα, αλλά και συνεχείς απαιτήσεις, θα επιφέρει προβλήματα και πιθανόν απομάκρυνση μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα να αρπάξεις την μεγάλη ευκαιρία για μια νέα σταθερή, ουσιαστική και σοβαρή σχέση, ακόμα κι αν αυτή σου δοθεί, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σου εξασφαλίσουν το επαγγελματικό σου μέλλον, αλλά και την οικονομική σου ασφάλεια

Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα επαγγελματικά σου και τις ικανότητές σου, θα βελτιώσεις την επαγγελματική σου δημιουργικότητα, και θα ικανοποιηθείς μέσω της υλοποίησης στόχων. Επιπλέον με την Σελήνη να περνά το μεσημέρι στον Ταύρο, Έχεις έντονα την ανάγκη και διάθεση για περιπέτεια, ελευθερία, κοινωνικότητα, επικοινωνία και αλλαγή! Όπως και να έχεις, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επαφές, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη και μετακίνηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ναι μεν, το ταίρι σου δείχνει να απολαμβάνει την ζωηρή ανανεωμένη συμπεριφορά σου, αλλά από την άλλη η τάση σου για υπερβολική ανεξαρτησία, προκαλεί τις αντιδράσεις του! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε υπέρμετρο ενθουσιασμό και μεγάλες προσδοκίες, απέναντι σε νέες γνωριμίες ή σχέσεις και φλερτ, για να μην προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, αισθάνεσαι σίγουρα λιγότερο άγχος, αφού διαπιστώνεις πως πολλοί από τους στόχους σου, πραγματοποιούνται τώρα!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και σταδιακά ανακτάς την αισιοδοξία σου , θα έχεις ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις, ταξιδάκια, φλερτ μέσα από το διαδίκτυο, διευθέτηση οικονομικών / νομικών εγγράφων, ικανοποίηση μέσα από την ανάπτυξη γνώσεων / εμπειριών. Με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο από το Μεσημέρι μπορείς να επιδιώξεις μία επανένωση ή μία εκ νέου συζήτηση και θα διαπιστώσεις πως θα βγει υπέρ σου, η πρωτοβουλία σου! Πες ναι στην πειθώ και την διορατικότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το σεξ, το πάθος και ο ερωτισμός, θα είναι αυτά που θα απολαύσεις σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου, αφού δουλειά, φίλοι, υποχρεώσεις και οικογένεια, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και εσύ έτσι καταφέρνεις να πλησιάσεις το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, βρίσκεις τους ιδανικούς τρόπους για να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε συνεργάτες και συναδέλφους, ανακαλύπτοντας τα πραγματικά τους πρόσωπα! Οικονομικά, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα!

Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση θα δεις βελτίωση οικονομικών, κάποιο bonus / έξτρα κέρδος, άνοδο στα οικονομικά συντρόφου / συζύγου , διευθέτηση οικονομικών χρεών (τράπεζες, δάνεια, κλπ), ενώ και η ερωτική διάθεση θα είναι ανεβασμένη! Επιπλέον με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο από το μεσημέρι και έπειτα όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, γεγονός που θα σε εξυπηρετήσει, ώστε να πάρεις τον χρόνο με το μέρος σου και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, θα μπορέσεις σήμερα βρει τις σωστές ισορροπίες, αν είσαι δεσμευμένος! Το ταίρι σου, αναγνωρίζει την καλή σου πρόθεση και την ικανότητα σου να είσαι ένας καλός ακροατής, γεγονός που θα ενδυναμώσει της αγάπης σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο σοβαρό και ίσως αρκετά ντροπαλό και εσωστρεφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βελτιώνονται οι συναδελφικές σου σχέσεις και συνεργασίες και επιτέλους ηρεμείς! Οικονομικά, από σήμερα μπαίνεις στην «χρυσή εποχή»

Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη , σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτήν την θέση θα φέρει βελτίωση σχέσεων και συνεργασιών, θα τονώσει την συντροφικότητα, ενώ θα έχεις ευχάριστες στιγμές με όσους αγαπάς και ικανοποίηση μέσα από επικοινωνίες, γνωριμίες που θα φέρουν νέες σχέσεις. Επιπλέον με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο από το μεσημέρι επικοινωνείς ωφέλιμα και αποτελεσματικά και οι άλλοι σε ευγνωμονούν με κάθε τρόπο! Αξιοσημείωτη, είναι και η εύνοια για αλλαγές στην εμφάνιση σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, σου δείχνει έντονα το ερωτικό του ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση με το ταίρι σου, να γλυκάνετε κα να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας, όπως επίσης και να βρείτε έμπρακτες λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, η απόδοσή σου βελτιώνεται και αυτό αναγνωρίζεται, με ανταμοιβές και επαίνους! Οικονομικά, αγχώνεσαι πολύ για ανούσιους λόγους!

Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και σταδιακά ανανεώνεις την καθημερινότητά σου , η εργασία σου γίνεται αρκετά δημιουργική , έχεις βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά ξεκινά και νέα χόμπι και δραστηριότητες! Σταδιακά αποφορτίζεσαι από το στρες. Επιπλέον με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο από το μεσημέρι γοητεύεις πανεύκολα τα πλήθη και με αυτό τον τρόπο, καταφέρνεις να πετύχεις υψηλούς στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές, συναισθηματική τύχη και μπόλικο ερωτικό «παιχνίδι»! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο εγωιστής, δραματικός και απαιτητικός, για να μην χάσεις με τον τρόπο αυτό, την σημερινή εύνοια, που πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό και καλοπέραση με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές και οικονομικές δράσεις και σχέδια, θα έχουν σήμερα επιτυχία, αρκεί να μην παρασυρθείς σε ρίσκα!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε , σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση θα σου χαρίσει ερωτική ανανέωση, δημιουργικότητα, εξελίξεις σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, νέα ερωτικά φλερτ, χαρά μέσα από τα παιδιά ! Επιπλέον με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο από το μεσημέρι θα καταλάβεις πολλές από τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, γεγονός που θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δένεσαι συναισθηματικά με το ταίρι σου και περνάτε όμορφα, απολαμβάνοντας μαζί τις μικρές χαρές της ζωής! Αν είσαι ελεύθερος, για κάποιο λόγο σήμερα, θα επανέλθουν κάποιες αναμνήσεις, νοσταλγία και μία περίεργη προσκόλληση, σχετικά με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απολαμβάνεις την ύπαρξη ενός ευχάριστου επαγγελματικού περιβάλλοντος και πετυχαίνεις οικονομικούς στόχους με ευκολία

Ιχθύες♓

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα θα έχεις το επόμενο διάστημα , θα έρθεις πιο κοντά με την οικογένεια, θα ανανεώσεις τον χώρο του σπιτιού, θα βελτιωθεί η συναισθηματική σου κατάσταση! Επιπλέον με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο από το μεσημέρι η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι μία ξεκάθαρα εύκολη υπόθεση! Ο άμεσος, κατανοητός και ευθύς τρόπος που μιλάς και επικοινωνείς, θα φέρει στο δρόμο σου, πολλές ευκαιρίες

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου, χρειάζεται άμεσα περισσότερη υπευθυνότητα, εντιμότητα και συναίσθημα από μέρους σου! Σήμερα, αν δεχτείς κάποια παράπονα από το ταίρι σου, κάτσε και άκου τι έχει να σου πει και μην αδιαφορείς ! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες, επαφές και φλερτ και νιώθεις απόλυτα επιθυμητός και περιζήτητος ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός με συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να οι διαπροσωπικές σχέσεις, να είναι ομαλές. Κάποια μικρά έξοδα, θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, αλλά είναι προσωρινό

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram