Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (4/8)

Δημοσιεύθηκε 3 Αυγούστου, 2020

Κριός
Οτιδήποτε κι αν κάνεις σήμερα, καλύτερα με παρέα. Αρκεί να μην την χρησιμοποιήσεις σαν δικαιολογία για να πέσεις με τα μούτρα σε υπερβολές.

Ταύρος
Εφόσον είσαι μπλεγμένος, είτε με δουλειά, είτε με υποχρεώσεις, προσπάθησε να δεις το θετικό στο ότι δεν είσαι μόνος σου σ’ αυτό γιατί έτσι είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ότι παρασύρεσαι εύκολα, παρασύρεσαι. Απλά έχε στο νου σου πως ό,τι βλακεία κάνεις θα πρέπει να την συγυρίσεις την επόμενη.

Καρκίνος
Δεν είναι και το καλύτερο να το παίζεις κουλ όταν δεν είσαι και μετά να απογοητεύεσαι που σου φέρονται σαν να είσαι όντως κουλ.

Λέων
Βασικό να μην αναλάβεις τα πάντα σε συνεργασίες ή στη σχέση για να δείξεις πόσο καταπληκτικός είσαι. Καταπληκτικός και πτώμα.

Παρθένος
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα χρόνια κοσκινίζει. Όπως όταν δεν θέλεις να κάνεις κάτι και καθαρίζεις, συγυρίζεις, μιλάς με όποιον βρεις κ.ο.κ.

Ζυγός
Δεν είναι ανάγκη να γίνεις χαλί να σε πατήσει ούτε ο σύντροφος, ούτε οι συνεργάτες σου. Μπορείς να έχεις καλό αποτέλεσμα λέγοντας και κανένα όχι.

Σκορπιός
Φρόντισε για συνεννόηση της προκοπής και ξεκάθαρα κανονίσματα για να γλιτώσεις έξτρα κόπο και δουλειά.

Τοξότης
Υπάρχει και η περίπτωση να παρακερδίσεις τις εντυπώσεις και να βρεθείς μπλεγμένος σε πράγματα που ούτε καν ήθελες αρχικά. Τσέκαρέ το.

Αιγόκερως
Όταν απ’ έξω νίπτεις τας χείρας σου και είσαι σούπερ δημοκρατικός κι από μέσα σου βράζεις και σχεδιάζεις, τα αποτελέσματα είναι μάλλον ανεξέλεγκτα.

Υδροχόος
Καμιά φορά χρειάζεται να έχεις άποψη και να μην αφήνεις τα πάντα στην παρέα, την σχέση, την ομάδα κ.λπ., επειδή έτσι τα μαζεύεις και πιέζεσαι.

Ιχθύες
Ζύγισε όσο καλύτερα μπορείς τι σε παίρνει να δώσεις από χρήματα, συναισθήματα, υποστήριξη κοκ για να μην δυσαρεστείσαι μόνος σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram