Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (22/3)

Δημοσιεύθηκε 22 Μαρτίου, 2023

Κριός

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα θα ασχοληθείς με την εκπλήρωση των επιθυμιών και αναγκών σου. Θα παθιαστείς με τις προσταγές της καρδιάς σου και τίποτα δεν θα σε εμποδίσει να δώσεις όλο το είναι σου για να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Η σημερινή μέρα με την Σελήνη στο ζώδιο σου είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες αλλά και να κάνεις μερικές αλλαγές. Έχεις ανανεωτική διάθεση και βελτιώνεις την φυσική σου κατάσταση. Αυτό που πρέπει να προσέξεις σήμερα είναι οι βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι αχόρταγος και θέλεις μέσα σε ελάχιστο χρόνο να γίνουν όλα και σε περίπτωση που το καταφέρεις, αυτομάτως παύει να σε ενδιαφέρει. Η απερίσκεπτη και παρορμητική σου συμπεριφορά θα βγει σε θυμό που θα τρομάξει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος η σημερινή μέρα προσφέρεται για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα κάνεις σπασμωδικές κινήσεις προκειμένου να γίνουν όλα σύντομα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι οι οποίοι θα δυσανασχετήσουν μαζί σου. Στα επαγγελματικά σου σήμερα είσαι μέσα στην βιασύνη να γίνουν όλα εδώ και τώρα, ή να προχωρήσουν οι εργασίες σου στους ρυθμούς που εσύ ορίζεις. Προσοχή σε καβγαδάκια με συνεργάτες. Στα οικονομικά οι συνεχείς αυξανόμενες ανάγκες που έχεις δύσκολα θα καλυφθούν.

Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, την σημερινή μέρα θα εστιάσεις στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω και έχεις καθυστερήσει να τακτοποιήσεις. Όλες τις υποθέσεις θα τις κλείσεις με την συνέπεια και την σύνεση που σε διακρίνει. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου θέματα, από το να φροντίζεις την ικανοποίηση του περίγυρου που έχουν απαιτήσεις και επιθυμίες που δεν έχεις χρόνο να διεκπεραιώσεις. Συνέχισε έτσι και ο καθένας θα βρει το δρόμο του και θα αναλάβει τις ευθύνες του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η απογοήτευση σου είναι εμφανής λόγω της αδικίας που νιώθεις ότι εισπράττεις. Βγάλε από το μυαλό σου πως εσύ είσαι το θύμα και πάρε αποστάσεις από τοξικά άτομα που δεν σου προσφέρουν ευχαρίστηση. Έχεις όλα τα προσόντα να είσαι με κάποιο άτομο που θα αφοσιωθεί σε σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η μέρα είναι ιδανική για να δουλέψεις μόνος χωρίς να σου αποσπά την προσοχή κανένας εξωτερικός παράγοντας. Η ανταγωνιστική στάση των συνεργατών, ή των αντιπάλων, δεν θα σε επηρεάσει αν φροντίσεις να μη διαδώσεις τα σχέδια σου. Έτσι θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα επαγγελματικό πλάνο που θα σου αποδώσει αργότερα.

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, την σημερινή μέρα με την Σελήνη στον Κριό, σπας κάθε είδους περιορισμό και στεγανά που ενδεχομένως σε κρατούσαν δέσμιο. Οι κανόνες και τα πρέπει δεν έχουν θέση στην ζωή σου σήμερα. Οι προτάσεις για φιλικές μαζώξεις και διασκεδάσεις θα σου χαρίσουν αισιοδοξία και ενέργεια. Η θετική αύρα που εκπέμπεις είναι το εισιτήριο σου ώστε να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σήμερα θα επιδιώξεις την διασκέδαση με το ταίρι σου και θα απολαύσεις την παρέα του. Η σχέση ανανεώνεται και οι έξοδοι βοηθούν για να έρθετε πιο κοντά. Οι φιλικές συναντήσεις είναι καλοδεχούμενες και από τους δυο σας. Εάν είσαι αδέσμευτος θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις το άτομο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά εξελίσσεις την δουλειά σου με νέο εξοπλισμό ώστε να διευκολύνεις το έργο σου. Είσαι πανέξυπνος και θα προοδεύσεις κάνοντας επεκτατικές ενέργειες. Στα οικονομικά μη βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις επειδή βλέπεις ότι εξελίσσεσαι. Περίμενε λίγο και δεν θα χάσεις!

Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, την σημερινή μέρα θα σε απασχολήσουν οι καριέρα και η κοινωνική καταξίωση. Οι φιλοδοξίες σου βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και βαδίζουν προς υλοποίηση. Οι σκέψεις σου αφορούν το μέλλον, ή και την προοπτική ενός γάμου. Για να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά πιέζεις τον εαυτό σου χωρίς λόγο. Η χαλάρωση δεν σημαίνει αδιαφορία από μέρους σου και δεν χρειάζεται να νιώθεις τύψεις. Ότι κάνεις το κάνεις και με το παραπάνω..

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά φαίνεται η πίεση που ασκεί το ταίρι να σου περιορίζει τις συναισθηματικές εκδηλώσεις. Υπάρχει ερωτική ασυμφωνία και αυτό περιπλέκει την κατάσταση. Αν δεν ρίξετε αμφότεροι νερό στο κρασί σας δεν θα ισορροπήσει αυτή η σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά την σημερινή μέρα θα έχεις μια πρόταση που θα σκεφτείς πολύ σοβαρά καθώς φαίνεται να σε ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό. Η φιλοδοξία σου θα σε οδηγήσει σε επαγγελματικά μονοπάτια που έχουν προοπτικές εξέλιξης. Παρόλα αυτά μη λειτουργήσεις με παρορμητισμό και εξέτασε όλες τις παραμέτρους. Στα οικονομικά οφείλεις να είσαι εγκρατής!

Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα με την Σελήνη στον Κριό έχεις την ανάγκη να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τα επεκτατικά σου σχέδια. Η αναζήτηση της περιπέτειας σε εξιτάρει. Η φιλοσοφική διάθεση σε ανανεώνει και δημιουργεί την επιθυμία να γνωρίσεις τον κόσμο. Ο ενθουσιασμός για εξερεύνηση νέων τόπων και κόσμων θα φέρει ταξίδι και νέες επαφές. Σήμερα η μέρα προσφέρεται και για τακτοποίηση νομικών υποθέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά έχεις εύνοια σήμερα και θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ότι κι αν κάνεις. Η ερωτική σου διάθεση και η περιπετειώδης φύση σου για σήμερα σε κάνει ερωτεύσιμο και γοητευτικό. Αν είσαι αδέσμευτος η μέρα κρίνεται κατάλληλη για να κυκλοφορήσεις και να γνωρίσεις τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα οργανώσεις τέλεια τις υποθέσεις σου αξιοποιώντας την εργασία σου στο βαθμό που σε εξυπηρετεί. Έχεις καταπληκτικές ιδέες που θα σε εξελίξουν στο χώρο εργασίας. Η τεχνολογία και το διαδίκτυο σε πάνε ένα βήμα παραπέρα και σου προσφέρουν επαγγελματική άνοδο. σου ο της εργασίας σου! Η αύξηση των εσόδων είναι δεδομένη και να την αναμένεις.

Παρθένος♍

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, βαδίζεις με βάση την διαίσθηση σου την σημερινή μέρα η οποία θα αποδειχθεί αλάνθαστη. Οι ανασφάλειες και οι δεύτερες σκέψεις δεν επιτρέπονται σήμερα και μπορείς να απωθήσεις κάθε ανασφάλεια. Η τελειομανία που σε προσδιορίζει δεν είναι ανάγκη να υπερτερήσει σήμερα και μην είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου αλλά ούτε και από τους άλλους γιατί μόνο έτσι θα αποφύγεις τα παράπονα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά νιώθεις ανασφαλής την σημερινή μέρα και αμφιβάλλεις για τα συναισθήματα του συντρόφου σου αλλά και για την πίστη του. Οι εκρήξεις ζήλιας θα φέρουν ένταση και δεν σε συμφέρει σήμερα. Δείξε αυτοσυγκράτηση και μέρα είναι θα περάσει. Τα παιχνίδια εξουσίας δεν σου ταιριάζουν καθόλου. Αν είσαι αδέσμευτος και βλέπεις ότι τίποτα δεν κάθεται μην απελπίζεσαι.. θα έρθει πολύ σύντομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κάποιες υποχρεώσεις σε αγχώνουν δημιουργώντας ανασφάλειες που δεν πρέπει να έχεις αφού θα πάρουν τον δρόμο τους. Οικονομικά βλέπεις ότι δεν σου φτάνουν και ψάχνεις τρόπους για να τα καταφέρεις. Είσαι καλός στην οικονομία και θα ανταπεξέλθεις, οπότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, την σημερινή μέρα με την Σελήνη στον Κριό -και ακριβώς απέναντι από το ζώδιο σου - θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις και θα επηρεαστείς από τις διαθέσεις των άλλων οι οποίες θα καθρεφτιστούν πάνω σου. Πρέπει να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα σε σένα και τους άλλους και μην τους αφήνεις να σε καπελώνουν με τις απαιτητικές τους συμπεριφορές. Πρόβαλλε τα δικά σου θέλω και αν θέλουν να είναι μαζί σου τώρα θα φανεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να ισορροπήσεις την σχέση και μετά να δεις αν μπορεί το ταίρι σου να ταυτιστεί μαζί σου. Τα παράπονα δεν θα φέρουν ομαλή εξέλιξη και μπορεί άθελα σου να καταπιέσεις τον σύντροφο σου. Δώσε τον χρόνο που σου ζητάει! Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο για να έρθεις πιο κοντά στον υποψήφιο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι συνεργάτες σου θα σε αποθαρρύνουν γιατί δεν θέλουν την εξέλιξη που εσύ ζητάς. Μπορείς με ωραίο τρόπο να τους πείσεις ότι εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους τι σε συμφέρει και τι όχι και κανείς δεν μπορεί να σε εμποδίσει. Οικονομικά δεν πρέπει να κάνεις καμμιά συμφωνία που δεν είσαι σίγουρος για την έκβασή της.

Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, θα ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες και θα βάλεις προτεραιότητα τον εαυτό σου. Θα ξεκινήσεις την φροντίδα του σώματος αλλά και της ψυχής σου. Ένα πρόγραμμα γυμναστικής αλλά και η υιοθέτηση νέου τρόπου ζωής θα σου προσφέρει τα μέγιστα οφέλη. Σφύζεις από ενέργεια και ζωντάνια και μπορείς να ανταπεξέλθεις στην απαιτητική καθημερινότητα. Παρακινείσαι να αλλάξεις τις συνήθειες σου να κόψεις επιβλαβή χούγια (πχ άτσαλη διατροφή, κάπνισμα) και να φροντίσεις πώς θα ενδυναμώσεις περισσότερο τον εαυτό σου! Η μέρα σου είναι γεμάτη και από δραστηριότητες που θα σε ενεργοποιήσουν άμεσα και γρήγορα να αναλάβεις δράση! Κάπου κάπου κάνε και κανένα διάλειμμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δεν θα αρέσει καθόλου στο ταίρι σου η κριτική που θα του ασκήσεις και θα γκρεμίσεις ότι έχεις χτίσει ως τώρα. Μη σε πιάνει τελειομανία και κολλάς σε ανούσιες λεπτομέρειες. Ο σύντροφος σου έχει τον δικό του χαρακτήρα και εσύ τον δικό σου. Αποδέξου τις συνήθειες και τις πεποιθήσεις του όπως και αυτός τις δικές σου. Αν είσαι αδέσμευτος και θέλεις να βρεις ένα σύντροφο, άσε τις γκρίνιες και τις επικρίσεις. Μόνο έτσι θα γνωρίσεις τον έρωτα που βρίσκεται κάτω από τη μύτη σου και πεισματικά δεν αναγνωρίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου φτιάχνοντας ένα οργανόγραμμα που θα ακολουθήσεις πιστά. Μεθόδευσε τα επόμενα βήματα σου χωρίς να σε αγχώνουν οι απαιτήσεις των υφισταμένων. Στα οικονομικά που προς το παρόν είναι στάσιμα δεν αναμένονται εξελίξεις. Με την δουλειά όμως θα ανταμειφθείς πολύ σύντομα

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, την σημερινή μέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και νιώθεις έτοιμος για νέες περιπέτειες. Θέλεις να διασκεδάσεις και να αφήσεις τα ταλέντα σου να αναδειχθούν. Είσαι η προσωποποίηση της χαράς σήμερα. Θα βγάλεις την έμφυτη παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου και θα παίξεις με τα παιδιά σου, ή τα παιδιά των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σήμερα έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου και εισπράττεις θετικά σήματα από τον σύντροφο σου. Θα περάσεις όμορφα μαζί του και τίποτα δεν μπαίνει εμπόδιο στην ευτυχία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η σημερινή μέρα προσφέρεται για να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο κλίμα στην δουλειά και να προωθήσεις τα επιχειρηματικά σου σχέδια. Οικονομικά θα ξοδευτείς για να περάσεις καλά με το ταίρι σου, ή με τα παιδιά σου.

Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, οι προσωπικές σου υποθέσεις σήμερα βρίσκονται σε σημείο καμπής και νιώθεις ότι κλονίζονται οι βάσεις σου. Αποζητάς την σταθερότητα για να νιώσεις ασφαλής και πάλι. Δεν χρειάζεται να ζητήσεις ευθύνες από την οικογένεια γιατί ο καθένας έχει το μερίδιο ευθυνών που του αναλογεί. Το κοντινό περιβάλλον θα το βρεις μπροστά σου και μπορεί να παρεξηγηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου παλεύεις με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Όποιος σε πλήγωσε στο παρελθόν δεν έχει θέση στο παρόν σου οπότε συνέχισε την ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να εισπράξεις τα εχέγγυα για την προσωπική σου εργασία που αναγνωρίζεται. Στα οικονομικά οι ανάγκες του σπιτιού είναι μεγάλες και οφείλεις να τις καλύψεις.

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, την σημερινή μέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού, μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να ανταλλάξεις απόψεις. Το κοντινό σου περιβάλλον είναι υποστηρικτικό και αφουγκράζεται τις ανησυχίες που έχεις. Με ξεκάθαρο το μυαλό και με την βεβαιότητα πως όλα θα προχωρήσουν όπως τα υπολογίζεις θα συνάψεις συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σήμερα θα γευτείς την κάθε στιγμή και θα απολαύσεις την νέα γνωριμία που θα κάνεις. Οι μετακινήσεις με το ταίρι σου με έναν όμορφο περίπατο θα σε αναζωογονήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου την σημερινή μέρα έχεις την εύνοια να έρθεις σε συμφωνία με νέους υποψήφιους πελάτες ή να δημιουργήσεις ένα ευέλικτο πρόγραμμα που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων. Στα οικονομικά θα δεχθείς νέες συμφωνίες!

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, την σημερινή μέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού το βλέμμα σου είναι στραμμένο στην κάλυψη των αναγκών που είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Πιστεύεις ότι τίποτα από όσα έχεις δεν φτάνουν και ρίχνεσαι με τα μούτρα στο κυνήγι της εξασφάλισης. Εάν δεν νιώθεις την πληρότητα είναι δύσκολο να την αποκτήσεις ακόμα κι αν αποκτήσεις πολλά περισσότερα, γιατί η ανασφάλεια σου την δεδομένη στιγμή είναι υποκειμενική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου την σημερινή μέρα θα επικεντρωθείς σε ότι είναι πολύ σοβαρό και θα αφήσεις τα ανούσια. Η έλλειψη εμπιστοσύνης που έχεις σήμερα στον εαυτό σου θα δημιουργήσει γκρίνια με το ταίρι σου γιατί ζητάς αποδείξεις για την αγάπη του. Εάν είσαι αδέσμευτος θα βρεις το σύντροφο που επιθυμείς όταν θα πατήσεις γερά στα πόδια σου και ανακαλύψεις τις ικανότητες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η βιασύνη και οι σπασμωδικές κινήσεις μπορεί να σε απομακρύνουν από την εργασιακή ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Οικονομικά δεν καλύπτεσαι και καταβάλλεις προσπάθειες για να εξασφαλίσεις τις ανάγκες σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram