Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (2/10)

Δημοσιεύθηκε 2 Οκτωβρίου, 2023

Κριός

Ενώ θέλεις να είσαι παραγωγική σήμερα,  ενδιαφέρεσαι λιγότερο να κάνεις τις πρακτικές σου επιδιώξεις παρά να επιδιώξεις τους στόχους ευτυχίας σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι σε επιθυμίες και όνειρα κοντά στην καρδιά σου.  Εκτιμάς τους κοινούς στόχους, τα ενδιαφέροντα και τις απόψεις και είναι πιο εμφανείς στις σχέσεις σου αυτή τη στιγμή.  Επίσης τα σχέδια σου μπορεί να μην πάνε ακριβώς όπως τα περίμενες,  όμως αυτό δε θα πρέπει να σε επηρεάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Το κίνητρο υπάρχει για να κάνεις κάποιες πολύτιμες αλλαγές στη ζωή σου. Το ένστικτο σου είναι ισχυρό ότι μια αλλαγή είναι εποικημένη ή απαραίτητη και το να το ακολουθήσεις  είναι λογικό.  Εάν αισθάνεσαι ότι έχεις μείνει πίσω με τις ευθύνες σου μπορεί να στοχεύσεις στο να αποφύγεις τους περισπασμούς.  Μπορεί να αναζητήσεις την άνεση των κανόνων σήμερα,  αν και ένα μέρος σου είναι επαναστατικό για οτιδήποτε φαίνεται να σε δένει.  Ευτυχώς μόλις διαχειριστείς τη συγκέντρωση σου,  τα επιχειρηματικά ένστικτα ή η αίσθηση του τι αξίζει το χρόνο σου είναι θετικό.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον τομέα του πνεύματος σου όλη μέρα,  λαχταράς περισσότερο χρόνο και φως σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι ενέργειες είναι καλές και σε  προτρέπουν  να είσαι παραγωγική και να διατηρείς  τον έλεγχο.  Το να μάθεις κάτι χρήσιμο μπορεί να συμβεί.  Θα μπορούσες να απολαύσεις μια σοβαρή μελέτη, κοινή χρήση ή σκέψη.  Είναι καλή ιδέα να διοχετεύσεις το πάθος σου σε ένα αξιόλογο σκοπό ή έργο.

Καρκίνος

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για μηδενισμό σε προβληματικούς τομείς ,  για πρόοδο σε ειδικά έργα και  σχέσεις ή για οικονομικό προγραμματισμό ή για τη θέσπιση στόχων. Έχεις την τάση να λειτουργείς ή να παρατηρείς από το παρασκήνιο μόνο προς το παρών με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη μέρα, αλλά διατηρείς μεγάλη δύναμη σε αυτή τη θέση. Δεν είναι στιγμή να αποδέχεσαι τα πράγματα με  την ονομαστική της αξία.  Έχεις επίσης την τάση να αμφισβητείς τον εαυτό σου και να ερευνάς.

Λέων

Θα μπορούσες να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένη στο να σχετίζεσαι και να συνδέεσαι καλά σήμερα,  με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα. Οι υποχρεώσεις σου προς κάποιον θα μπορούσαν να είναι στο επίκεντρο. Είναι μια καλή μέρα για να προσαρμόσεις  τον εαυτό σου ειδικά σε ασχολίες που σε ικανοποιούν πνευματικά.  Επιδιώκεις περισσότερη ισορροπία και υπομονή και οι αλληλεπιδράσεις σου με ένα σημαντικό πρόσωπο μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις κάτι σχετικό με τον εαυτό σου και τη ζωή σου.

Παρθένος

Με τη θέση της Σελήνη σήμερα,   μπορείς να βοηθάς ή να υποστηρίζεις τους άλλους και να επικεντρώνεσαι σε καθημερινές υποθέσεις. Οι επιδιώξεις υγείας και ευεξίας επίσης βρίσκονται στο επίκεντρο.   Δεν είσαι ικανοποιημένη με τη μονοτονία της  ρουτίνας και μπορεί να είναι καλή ιδέα να βρεις τρόπους να παραμείνεις αφοσιωμένη, μιας και η μέρα το απαιτεί.  Η πιθανή δυσαρέσκεια ωστόσο  μπορεί να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για αλλαγές.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ευχαρίστησης, του ρομαντισμού και της δημιουργικής έκφρασης τονίζοντας την ανάγκη σου για αναψυχή.  Ωστόσο το να είσαι παραγωγική είναι επίσης σημαντικό για σένα. Η προσθήκη κάποιας δομής  ή ευχάριστης δραστηριότητας στον ελεύθερο χρόνο σου μπορεί να είναι χρήσιμη.  Η ειλικρίνεια στον εαυτό σου είναι επίσης σημαντική, κυρίως σε θέματα που αφορούν τον έρωτα και το συναίσθημα.

Σκορπιός

Η Σελήνη και οι ενέργειες της ημέρας  διεγείρουν  την ανάγκη σου για προσωπικό χώρο και ασφάλεια.   Ωστόσο  ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποια δουλειά πριν χαλαρώσεις.   Σου υπενθυμίζονται  με κάθε τρόπο οι οικιακές σου υποχρεώσεις και  ενώ η προδιάθεση σου για το σπίτι σήμερα θα μπορούσε νε συγκρουστεί με ένα σημαντικό άτομο ή με τις δικές σου ανάγκες για συντροφικότητα , είναι λογικό να κοιτάξεις μέσα σου πριν κάνεις σημαντικές αλλαγές.

Τοξότης

Ενώ είσαι περίεργη για πολλά διαφορετικά πράγματα σήμερα,  μπορεί να είναι πιο παραγωγικό να  βρεις κάτι,  είτε πρόκειται για ένα θεαματικό έργο είτε μια ιδέα που μπορείς να το ακολουθήσεις ανεξάρτητα.  Λίγη αυτοπειθαρχία χρειάζεται. Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να ξυπνήσουν την ανάγκη να χειριστείς ένα θέμα αντί να το κρατήσεις για μεταγενέστερη  ημερομηνία.  Η πρόσθετη προσοχή  σε εποικοδομητικά και πρακτικά έργα μπορεί να είναι ανταποδοτική.

Αιγόκερως

Είσαι ιδιαίτερα συντονισμένη στην ανάγκη σου να χειριστείς ή να οργανώσεις τις πρακτικές σου υποθέσεις σήμερα. Το να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια ή στα χρήματα και τα προσωπικά σου υπάρχοντα,  μπορεί να είναι στο επίκεντρο και αρκετά ανταποδοτικό.  Επωφελείσαι από το να σκέφτεσαι μπροστά και όχι να ασχολείσαι μόνο με τα άμεσα θέλω σου.  Ίσως σε εμπνέει μια αίσθηση  τακτικότητας και κάνεις μια επιπλέον προσπάθεια να οργανώσεις το χώρο της εργασίας σου.

Υδροχόος

Είναι πιθανό να βρεις μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν ακολουθείς  το δικό σου ρυθμό σήμερα.  Μπορεί να έχεις περισσότερες υποχρεώσεις από ότι συνήθως και να χρειάζεσαι μεγαλύτερη οργάνωση η διευθέτηση τους.  Θα μπορούσες επίσης,  να αισθάνεσαι αμυντική απέναντι στα συναισθήματα ή τον προσωπικό χώρο σου  ή να υπάρξουν διαταραχές προς τη διαχείριση.  Σε κάθε περίπτωση παρέμεινε ψύχραιμη και μην τα βάζεις με ανθρώπους που δεν πρέπει.

Ιχθύες

Ενώ μπορεί να είσαι απασχολημένη σήμερα, ο χρόνος που αφιερώνεις στη σκέψη ή στην αποχώρηση μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος για να επαναπροσανατολιστείς.  Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα,  υποδεικνύοντας την ανάγκη σου να κοιτάξεις μέσα ή πίσω σου,  αν ψάχνεις για απαντήσεις και μπορείς να απολαύσεις αυτή τη στιγμή της ενδοσκόπησης.   Ωστόσο η δυσαρέσκεια μπορεί να μεγεθυνθεί,  γι’ αυτό κάνε ένα διάλειμμα αν είναι δυνατόν προκειμένου να κάνεις τις σωστές κινήσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram