Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (18/10)

Δημοσιεύθηκε 18 Οκτωβρίου, 2023

Κριός

Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε θύματα των δικών σας ψευδαισθήσεων και της… αυταπάτης. Μια δυσμενής ημέρα για χρήση πίεσης και πείσματος για την επίτευξη των στόχων, η διπλωματία θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Τα οικιακά προβλήματα είναι πιθανά. Πιθανές είναι οι συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ειδικά με μεγαλύτερους συγγενείς.https://d-41921734142559773532.ampproject.net/2309290141000/frame.html

Ταύρος

Η μέρα είναι ευνοϊκή για επαγγέλματα που χρησιμοποιούν σωματική εργασία ή τεχνολογία. Το πρώτο μισό της ημέρας θα είναι το πιο γόνιμο, επομένως είναι προτιμότερο να επιλύσετε θέματα πριν από το μεσημεριανό γεύμα. Αν έχετε φίλους με τους οποίους τσακωθήκατε για κάποιο λόγο και δεν τους έχετε δει για πολύ καιρό, ίσως είναι καλή στιγμή να επανασυνδεθείτε. Ήρθε η ώρα να αποκομίσετε τα οφέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι

Η μέρα θα χαρακτηριστεί από έντονη δραστηριότητα. Σήμερα, προσπαθήστε να αξιολογήσετε αντικειμενικά την κατάσταση, δείξτε διακριτικότητα και καλοσύνη. Είναι πιθανό να συναντήσετε ένα άτομο με το οποίο είχατε συνδεθεί κάποτε στη δουλειά και δεν έχετε δει για πολύ καιρό. Το βράδυ είναι εξαιρετικό για γυμναστήριο ή περιποίηση του εαυτού σας. Αξίζει να αφιερώσετε περισσότερη προσοχή στον εαυτό σας και την υγεία σας.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα θα ενεργοποιήσει την ισχυρή θέληση και το πείσμα σας, που θα σας βοηθήσουν να λύσετε πολλά προβλήματα. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην επίλυση επαγγελματικών προβλημάτων. Ίσως χρειαστεί να σπαταλήσετε περισσότερη ενέργεια για να τα καταφέρετε. Να είστε σε εγρήγορση όταν κάνετε σωματικές δραστηριότητες.

Λέων

Η μέρα προμηνύει δυσκολίες στις σχέσεις με συναδέλφους, καθώς και με γονείς, αλλά και στενούς συγγενείς. Η συνάντηση με φίλους καλύτερα να γίνει το βράδυ. Όταν συναντάτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι πιθανές σοβαρές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της σύγκρουσης. Μπορεί να λάβετε κάποια βοήθεια από άτομα που δεν είναι τόσο κοντά σας.

Παρθένος

Η θέση των πλανητών παρεμβαίνει στην κανονική ροή όλων των υποθέσεων. Η τεταμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι θα σας ενθαρρύνει να περάσετε το βράδυ με φίλους. Προσπαθήστε να πάτε για ύπνο νωρίς. Απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συγκρούσεις στο σπίτι. Περισσότερη αποφασιστικότητα και εστίαση.

Ζυγός

Η μέρα χαρακτηρίζεται από σημαντικές αλλαγές και μπορεί να υπάρξουν κάποια απρόσμενα δυσάρεστα νέα. Προσπαθήστε να αποφύγετε έναν καβγά με το αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνετε σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε ενοχλημένοι και να θέλετε να εστιάζετε στα μειονεκτήματα των άλλων, ωστόσο είναι καλύτερο να καταπολεμήσετε αυτές τις ορμές σήμερα. Προσπαθήστε να μην τα παίρνετε όλα τόσο προσωπικά. Βοηθήστε τους γύρω σας, θα σας είναι ευγνώμονες.

Σκορπιός

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τριβής στην ομάδα εργασίας και στη σχέση. Έτσι, σήμερα η εστίαση στην αυτοφροντίδα και την υγεία θα φέρει ηρεμία και άνεση.

Τοξότης

Η μέρα υπόσχεται επιτυχία σε έρωτες, ραντεβού, εξόδους και πάρτι. Θα προκύψουν πολλά επείγοντα ζητήματα που απαιτούν απόλυτη ψυχραιμία. Κανείς σήμερα δεν θα παραπονεθεί για έλλειψη έμπνευσης.

Αιγόκερως

Καλή μέρα για να εστιάσετε στη δουλειά, αν και μπορεί να νιώσετε κάποια φυσιολογική πίεση ή να αισθάνεστε ψυχικά κουρασμένοι. Για να αποφύγετε προβλήματα, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε συμπεριφορά και στάση απέναντι σε κάποιους γνωστούς σας. Μια νέα ρομαντική σχέση είναι πιθανή.

Υδροχόος

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για άτομα που ασχολούνται με τη δημιουργικότητα. Χρήσιμες θα είναι οι συμβουλές και οι συστάσεις φίλων με τους οποίους έχετε μακροχρόνιες σχέσεις. Μπορεί να έχετε ευχάριστους καλεσμένους το βράδυ.

Ιχθύς

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για γόνιμη αλληλεπίδραση με συναδέλφους, συγγενείς και παιδιά. Μπορεί να ανταμειφθείτε ή να κατηγορηθείτε, ανάλογα με το πώς ενεργήσατε στο παρελθόν. Μια ανανέωση παλιών εγκάρδιων σχέσεων είναι πιθανή.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram