Ελένη Μενεγάκη: Έτσι θα περάσει τα Χριστούγεννα

Δημοσιεύθηκε 17 Δεκεμβρίου, 2021

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τα σχέδιά της για τα Χριστούγεννα! 

Τα σχέδιά της γi' αυτά τα Χριστούγεννα άλλαξαν και ο λόγος είναι η πανδημία και τα πολλά κρούσματα που υπάρχουν τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλες τις χώρες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν λίγες μέρες είχε αναφέρει μέσα από την εκπομπή, Ελένη, ότι με τον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της κανόνιζε από τον Σεπτέμβρη μήνα να κάνουν ένα ταξίδι τις μέρες των γιορτών, όμως τα πλάνα τους δυστυχώς άλλαξαν!

Εκεί που η Ελένη Μενεγάκη ονειρευόταν ένα ταξίδι μέσα στο χειμώνα με την οικογένειά της σε εξωτικό προορισμό, αποφάσισε να μείνει στο σπίτι της!

«Σκεφτήκαμε τον Σεπτέμβρη μήπως πάμε κάπου αφού τα κάναμε όλα να πάμε κάπου προσεχτικά, αφού πλησιάζει ο καιρός των γιορτών λέμε «πού να πάμε;» είχε αναφέρει μέσα από την εκπομπή της.

Μάλιστα, σε άλλη εκπομπή της τόνισε ότι θα είναι στο σπίτι της στα Μελίσσια και θα περάσει οικογενειακά τις ημέρες των γιορτών!

Ενώ, στις 13 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ότι στις 24 Δεκεμβρίου η εκπομπή της θα είναι live και όχι μαγνητοσκοπημένη, όπως μας είχε συνηθίσει άλλα χρόνια αφού ταξίδευε με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της...

Αυτά τα Χριστούγεννα θα τα περάσει οικογενειακά και στο σπίτι της!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram