Εκτός Survivor All Star, τελικά, ο Τζέιμς Καφετζής

Δημοσιεύθηκε 1 Νοεμβρίου, 2022

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι από τους ανθρώπους που δεν μασάνε τα λόγια τους και το έχει αποδείξει αρκετές φορές. Ο ίδιος με ειλικρίνεια εξομολογήθηκε τον λόγο που δεν θα το δούμε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Τα 26α γενέθλιά του γιόρτασε ο Τζέιμς Καφετζής παρέα με συγγενείς και φίλους και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στο πάρτι και κατέγραψε τα πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor παραχώρησε δηλώσεις, απαντώντας μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

«Εγώ δεν θα πάω στο Survivor All-Star, αλλά θα γίνει. Μου έχει γίνει μήνυση από την Ατζούν Media. Είναι κάτι που δεν έχει λυθεί, αλλά όλα λύνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, σε περίπτωση απόσυρσης της μήνυσης, να τον δούμε τελικά να παίρνει μέρος στο show.

https://www.youtube.com/watch?v=Iz-Su6VjvzM&ab_channel=M%26D

Παράλληλα, ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε και για τον Τριαντάφυλλο:«Από το Survivor o Τριαντάφυλλος είναι ο μοναδικός που έχω κρατήσει καλές επαφές. Μιλάμε αρκετά συχνά. Μιλάμε μαζί περισσότερο απ’ όσο μιλούσαμε με την πρώην κοπέλα μου».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram