Διονυσία Γεωργιάδου: Η δεύτερη εξωσωματική και η αποκάλυψη αν θα γεννήσει το παιδί του Νάτση

Δημοσιεύθηκε 8 Σεπτεμβρίου, 2022

Συγκινεί η εξομολόγηση στο «MEGA Καλημέρα» της συντρόφου του αείμνηστου Πάνου Νάτση, Διονυσίας Γεωργιάδου.

Η ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφό της Πάνο Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική, υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο», ανέφερε αρχικά η Διονυσία Γεωργιάδου.

«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, που θα φέρει ένα πένθος. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω», είπε χαρακτηριστικά, ερμηνεύοντας την απώλεια του συντρόφου της, και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού μετά τον θάνατό του.

Για την «επόμενη μέρα» της απώλειας, η ηθοποιός δήλωσε πως «ο Πάνος δεν θα με άφηνε να βάλω μαύρα ρούχα ούτε για μια ημέρα».

«Μετά τον χαμό του έχω κάνει ένα τατουάζ με τα γράμματά του. Έχω όλα τα πράγματά του, δεν έχω δώσει κάτι», αποκάλυψε στο τέλος σχετικά με τον σύντροφό της και θέλοντας να τον θυμάται για πάντα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram