Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννας Τούνη: "Θέλω να κάνουμε παιδί μαζί, δεν φοβάμαι"

Δημοσιεύθηκε 1 Φεβρουαρίου, 2022

Η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και ένα μέρος αυτής σχολιάστηκε στη "Super Κατερίνα” και φυσικά αναφέρθηκε σε αυτή και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο σύντροφός της social media star σχολίασε αρχικά ότι: "Έχουμε μια δύσκολη πορεία που την αντιμετωπίζουμε και οι δύο. Εγώ αυτό που της είπα είναι ότι το πρώτο πράγμα που θέλω είναι ο κόσμος να μάθει αυτήν την Ιωάννα. Ένας άνθρωπος πρέπει να έχει αυτή τη συμπεριφορά, γιατί του έχουν συμβεί αυτά τα πράγματα. Σαν άνθρωποι δεν πρέπει να σκληραίνουμε, πρέπει να δείχνουμε αυτό που είμαστε".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσαν μαζί παιδιά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: "Δεν φοβάμαι τι θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά μου στο μέλλον. Θα μιλήσω σαν Δημήτρης. Δεν υπάρχει πετυχημένη συνταγή, υπάρχει αγάπη και θέληση. Δεν φοβάμαι, όταν είσαι εσύ από πάνω και είσαι ολοκληρωμένος άνθρωπος, αυτό θα δώσεις και στα παιδιά σου. Εννοείται ότι θέλω να κάνω παιδί με την Ιωάννα".

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram