Είναι οριστικό! Ο Σάκης Τανιμανίδης πάει Φάρμα

Δημοσιεύθηκε 23 Ιανουαρίου, 2021

Θετική εξέλιξη στις επαφές των δύο πλευρών που κατέληξαν σε συμφωνία και έτσι σύντομα ο παρουσιαστής θα βρεθεί σε νέα τηλεοπτική στέγη, αυτή του ΑΝΤ1, με σκοπό να παρουσιάσει τη Φάρμα που θα βγει από τον αέρα του σταθμού.

Ωστόσο ο Σάκης Τανιμανίδης εκτός από τον ΑΝΤ1 πολιορκήθηκε κι από άλλον τηλεοπτικό σταθμό, τον ALPHA, για το καινούργιο ριάλιτι που ετοιμάζουν, το Battle of the Couples, αλλά τελικά αρνήθηκε να το παρουσιάσει αφήνοντας έτσι το ρόλο αυτόν στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κύριος λόγος λοιπόν όπως φαίνεται της άρνησής του στον ALPHA ήταν γιατί επέλεξε να παρουσιάσει τη Φάρμα που ετοιμάζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Αν και είχαν ακουστεί κι άλλα ονόματα για την παρουσίασή της, τα στελέχη του ΑΝΤ1 έκαναν επαφές με τον Σάκη Τανιμανίδη, στις οποίες όπως φαίνεται πείστηκε ότι το ριάλιτι επιβίωσης που ετοιμάζουν θα κερδίσει τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες,λοιπόν, «έκλεισαν» πως ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο παρουσιαστής της Φάρμας που θα βγει από τον ΑΝΤ1 και το μόνο που απομένει είναι να «πέσουν» οι υπογραφές, αλλά θεωρείται ως τυπική διαδικασία. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στα τέλη του επόμενου μήνα και μέσα στον Μάρτιο ο Σάκης Τανιμανίδης να υποδεχτεί στη Φάρμα του ΑΝΤ1 τους τηλεθεατές συστήνοντας τους παίκτες που θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε πολύ σκληρές δοκιμασίες… εκτιμώντας τις αξίες της φύσης…!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram