Γιώργος Λιάγκας: Το μήνυμα του έστειλε ο Χρήστος Μάστορας μετά τον καβγά

Δημοσιεύθηκε 20 Ιανουαρίου, 2023

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο, στο οποίο ο Χρήστος Μάστορας φαίνεται να επιτίθεται λεκτικά σε θαμώνα του νυχτερινού κέντρου, όπου και εμφανίζεται.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Μάστορας και ενώ βρισκόταν στη σκηνή σταμάτησε να τραγουδάει και απευθυνόμενος σε θαμώνα ακούγεται να του λέει: «Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο…, δεν ντρέπεσαι λίγο!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ανάρτηση που έκανε η Soula Glamorous υποστήριξε πως ο θαμώνας φλέρταρε τη σύντροφο του Χρήστου Μάστορα, ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί και ο τραγουδιστής προς το παρόν, δεν έχει σχολιάσει κάτι για το συμβάν.

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης μέσα από το «Πρωινό», αποκάλυψε πως εκείνο το βράδυ βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή, χωρίς όμως να είναι μπροστά στο περιστατικό αφού αποχώρησε λίγο νωρίτερα.

«Δεν έγινε με μένα ο καυγάς. Έγινε αφού έφυγα. Και με τη Δέσποινα Βανδή είμαι πολύ φίλος και με τον Χρήστο Μάστορα είμαστε φίλοι και το πρωί ανταλλάξαμε μηνύματα γιατί ανέβηκα στο καμαρίνι χαιρέτησα τη Δέσποινα και δεν πρόλαβα να ανέβω να χαιρετήσω τον Χρήστο. Του στέλνω το πρωί ένα μήνυμα και του λέω “Χρήστο συγγνώμη που δεν ανέβηκα”. Μου λέει “φίλε όλα καλά. Άσε τι να σου πω.

Την ώρα που έφυγες έγινε και ένας καυγάς και δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου”. Του είπα “δεν πειράζει γι’ αυτό σε αγαπάει ο κόσμος γιατί είσαι ειλικρινής”», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Δικαιολογημένα. Αν βλέπεις να την πέφτουν στη σύντροφό σου εκνευρίζεσαι. Ο ίδιος πάντως μου έγραψε το πρωί ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ με ότι έγινε. Δεν μου είπε τι έγινε, δεν μου εξήγησε. Μου λέει “έγινε κάτι και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και χαλάστηκε και ο κόσμος και ζητώ συγγνώμη γιατί εγώ είμαι διασκεδαστής”», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram